Mi a legerősebb vény nélkül kapható fájdalomcsillapító fejfájásra? (tudásbázis)
Nekem csak a Spedifen 600mg-os por segít,semmi egyéb.Állítólag barack ízű,de én nem fedezek fel benne ilyesmit,nem túl finom,de nem is az ízéért szeretjük...sajna van benne aspartam,ha jól emlékszem,és ez is ibuprofen alapú.
Én is gyógyszerellenes vagyok,de a migrén elviselhetetlen ilyen segédeszközök nélkül.Pedig tényleg az okot és nem a tünetet kellene kezelni.
Eukaliptusz illó olaj. De nem aroma olaj hanem az illó.
De ha vkinek depije vagy pánikja van a koffeines tabit felejtse el mert az a lehető legrosszabb választás. Csak erősíti a tüneteket
A készítmény hatóanyaga:
600 mg ibuprofén filmtablettánként.
ezt nem tudtam, akkor gondolom a koffein és a Nospa miatt vethető be enyhébb migrén esetén, hisz a koffein ágyér tágító, nospa görcsoldó
Na ezt megjegyzem
sima fejfájás vagy migrén?
nem mindegy
nekem jó az Advil, hallottam már, hogy valaki a Saridonra esküszik, de a legtutibb a Quarelin,de az nem mindig van itthon
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Mi a legerősebb altató, ami vény nélkül kapható?
- Melyik a legerősebb fájdalom csillapitó ami vény nélkül kapható?(fogműtét utánra kell)