Mi a különbség a laptop, a notebook, és a netbook között? (tudásbázis)
:D
azaz
Az Ignobel-dijat viszont nem ertem, miert kaptak, az oveke igenis egy fontos felismeres :D
Hat ez az :D
Monyuk notit, OS nelkul?? DOS sincs rajta? Ilyet meg nem lattam. Monyuk te jobban benne vagy ebben a reszeben a dolognak :)
Jaja, egy mondatban ket ekkora marhasag, ehhez mar tehetseg kell :)))
Az internetezos reszet mar meg sem emlitettem, mert meg a mondat elso fele miatt hiperventilaltam...
asszem tabletet egyébként sose lehetett operációs rendszer nélkül kapni, viszont egyes laptopokat igen
a telefonokon meg mindig is volt oprendszer, legfeljebb olyan kis fejletlen, hogy nemigen hívták annak :) de minden operációs rendszer, ami egy vasat "használható működésre" bír felhasználói szempontból, illetve képes kezelni a kijelzőt, billentyűzetet stb. tehát ilyen szempontból még a Nobira Talkmanen is volt OS. :D
Ezen szakadok en is egesz delutan :D
Gyanitom, hogy
1) az OS-re gondol;
2) keveri a netbookot a tablettel (attol fuggetlenul, hogy ma mar ugye egy sima telefonon is van OS, nemhogy a tableteken :))
Szerinted?
"alapveto szoftver"?? az milyen? :D
Egyebkent meg az van, amit a tobbiek irtak, notebook = laptop, netbook meg kicsi, konnyu, kisebb teljesitmennyel.
A pontos válasz: a laptop és a notebook teljesen ugyan az, csak máshogy hívják.
A netbook-on nem fut alapvető szoftver, nem tudsz vele semmit sem csinálni, csak internetezni.
a laptop és a notebook ugyanaz
a netbook méretben kisebb, és gyengébb a teljesítménye.
A netbook picike és kicsi a memóriája.
A másik kettő között meg szerintem semmi. :D
Aki tudja, kérem segítsen, vannak elképzeléseim, de jó lenne, ha valami hozzáértő segítene tisztázni.
Köszi előre is! :)
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Milyen márkájú laptopot vagy notebook-ot érdemes venni?
- T-Home notebook laptop vásárlás
- Netbook-ot vegyek vagy Notebook-ot? A Netbook-ban nincs DVD lejátszó. Hogy tudok rajta filmet nézni?
- Laptop, notebook, netbook és minden ilyesmi. Pontosan mi a különbség, milyet vegyek?
- Notebook vagy netbook?