Notebook vagy netbook? (beszélgetés)
el tudnád küldeni priviben a géped paramétereit? Mármint a márkát és azon belül, hogy milyen?
Csak kíváncsiságból. :)
A kicsik cukik, de én sosem vennék, pedig álmom egy pici pink cucc.
Kicsi a procijuk, még ha sok is benne a memória, egyszerűen nem bírnak egy csomó mindent.
Szóval, ha engem kérdezel, informatikus férjjel, akkor én az elsőre szavazok, ilyen árban már azért elég jókat lehet kapni.
Új hordozható számítógépet szeretnék venni.
Jómagam nem sok mindenre használom, lényegében internetezésre, az office-t, és a képnézegetőket szoktam használni, meg ha olyanom van filmeket töltök le és nézem...
Sokat utazom...
90.000 ft-nál többet nem akarok rá szánni, mert nincs. :)
Ezért is gondolkoztam egy kisebb notebook-on, de azok elég sokba kerülnek.
A netbookkal meg annyi a bajom, hogy nincs dvd/cd írója... és nem sok jót hallottam róla... (pl. ha netezel egyszerűen képtelen több ablak megnyitásánál gyorsan működni.)
Ki mit gondol? Tanácsot szeretnék kérni, mielőtt kidobnék az ablakon ennyi pénzt...
További ajánlott fórumok:
- Milyen márkájú laptopot vagy notebook-ot érdemes venni?
- Mi a különbség a laptop, a notebook, és a netbook között?
- Netbook-ot vegyek vagy Notebook-ot? A Netbook-ban nincs DVD lejátszó. Hogy tudok rajta filmet nézni?
- Laptopot vagy notebookot érdemes használtan venni?
- Laptop, notebook, netbook és minden ilyesmi. Pontosan mi a különbség, milyet vegyek?
- Ráborult egy fél pohár üdítő a notebookomra, néhány billenytű beragadt vagy számot ír ki betű helyett. Ilyet gyorsan hol tisztítanak?