Netbook-ot vegyek vagy Notebook-ot? A Netbook-ban nincs DVD lejátszó. Hogy tudok rajta filmet nézni? (tudásbázis)
Én netbookot vettem 70 ezerért. Nagyon megvagyok vele elégedve. Filmet pendriveról tudok nézni, habár a HDD-je 280 giga szabad helyett tartalmaz, úgy, hogy a win7 rajta van. Van rajta hdmi is és összetudom kötni az lcd tv-vel, így ha filmet akarok nézni, akkor nagyban is tudom nézni. Egy 8 gigás pendrivot fillérekért meg lehet venni, így a dvd írással se kell bajlódni. Utazáshoz kiváló, mivel az akksija tovább bírja, mint egy notebooké. A kislányommal általába 1,5 órát szoktam utazni hetente, neki berakok egy mesét, és füllhallgatóval nézi!:) Nekem maximálisn bejött a netbook.
Az egy olyan szerkezet, mint ami a nagyonn gépekben van, abba teszed a lemezeket. Ezt egy usb kábellal kötöd össze a géppel. Lehet nekem van is egy elfekvőben.
Ha otthon akarod elsődlegesen használni akkor inkább notebook...
A netbooknak icipici memóriája van. Azonkívül nem bírja a terhelést, nem lehet egyszerre több dolgot végezni rajta.
Ha filmet nézni és adatokat tárolni akarsz, notebookra van szükséged.
A netbook arról híres, hogy picike a belső memóriája. Szóval ha tele akarod pakolni a gépet, akkor notebook-ot vegyél. Ennek viszont az a hátránya, hogy nem olyan kicsi és nem olyan könnyű, mint egy netbook.
De ha képeket/zenét/filmet akarsz nézni/hallgatni, miért nem veszel egy hordozható DVD-lejátszót? Az mindezt tudja és a net meg notebook töredékébe kerül...
Köszi, most sokkal okosabb lettem :-)
Nekem tökéletesen megfelel, nem lassú, pedig számítottam rá. Simán fut a chrome, word, skype, msn és egy film egymás mellett.
Az enyémnek 228 Gb a kapacitása asszem, de lehet, h most hülyeséget mondok, ezekhez a számokhoz nem értek:D
Nekem azért jobb a netbook, mert sokat hurcimbálom és sokkal könnyebb, mint egy notebook. Ráadásul, amire nekem kell, tökéletesen elég:)
Mi az a külső optikai meghajtó?
Köszi a válaszokat. Elég gyors a netbook? Nagy a kapacitása? Sok-sok fényképet szeretnék rátenni, meg a régi zenéimet (ha már CD-n nem megy...) Te miért döntöttél a netbook mellett?
Nekem netbookom van, nagyon szeretem. Rárakod pl. egy másik gépről pendrivera a filmet, és úgy meg tudod nézni netbookon is. Vagy nézhetsz rajta filmet online vagy youtubeon.
De hogy teszem rá a pendrive-ra a filmet? Ha veszek egy DVD-t a boltban, nem tudom lejátszani a netbook-on. Mi a különbség a netbook és a notebook között? Nekem arra kéne (egy olcsó) gép, hogy 1) netezzek 2) a régi CD-imet hallgassam 3) word/excel kisebb munkákat csináljak rajra 4) filmet nézzünk rajta. Mit vegyek, segítsetek... Én nem értek ezekhez az újdonságokhoz...
Pl. online, vagy ráteszed a gépre valamilyen más hordozóról a filmet, USB-n keresztül, vagy veszel külső optikai meghajtót, és azt csatlakoztatod rá.
Nem értek ezekhez a modern kütyükhöz, segítsetek. A netbook-kal az a legnagyobb bajom, hogy állítólag egyikben sincs DVD lejátszó. Akkor hogy tudunk rajta filmet nézni?
Netbook-ot vegyek vagy Notebook-ot? A Netbook-ban nincs DVD lejátszó. Hogy tudok rajta filmet nézni?
További ajánlott fórumok: