Mi a jó sorrend a Grow Island nevű játék végigcsinálásához? (tudásbázis)
Nem feltétlenül kell legyen ez a sorrend ahhoz h győzz van más sorrend is igaz alig tér el az elsőtől:
csavar, csákány, farakás, kerék, kémény, elem, chip, kémiai izé.
Hello
CONGARULATIONS-ra vinni
1.:csavar,csákány,farakás,kémény,kerék,elem,chip,kémia izé
1:Kerék, Csákány, Farakás,Chip,Elem,Csavar,Lombik,
Kémény.
2.Csavar,Csákány,Farakás,Kémény,Kerék,Elem,Chip,Lombik
1. Az Naon Jó...Azt Irja Ki Hogy:"CONGRATU-ALIEN-S"
2.Az Is De Az Alap:"CONGARULATIONS"
mikel csinálni amikor ki irja pl. LV1 LV2 LV3 Stb.
ha tudja valaki akor lécci irja meg nekem a csonge98@citromail.hu-ra
Légyciiiiiiiiiiiii
ez a jo sorrend
csavar,csákány,farakás,kémény,kerék,elem,chip, a lombikot csak a vulkán kitörés után kell letenni
1-mechanical engineering
2-civil engineering
3-architecture
4-aeronautics, marine, automotive engineering
5-environmental engineering
6-electrical engineering
7-computer science
8-applied chemistry
tessék a jó megoldás
Itt:
De az nekem is megvolt :))
Csak az a baj hogy akkor sem :(
Kiássa a kört, folyót csinál a csajszinak, lebetonozza az utat, kikötőt "vág", barlangot fúr, vasútat épít, majd feljárót a csajszihoz. :-D
Szerintem ezek tartoznak hozzá. Amíg nem tudtam a megejtést, addig nekem is a csákány volt az, ami nem volt maximumon. Nekem az maradt ki, hogy nem csinált feljárót a csajszihoz. Szóval, szerintem a csákánynak az az utolsó feladata.
És azt nem tudja valaki hogy a csákány jel hogyan fejlödik tovább? Mert mindenem max. volt csak az volt 3-ason...
És amilyat nem sikerült megcsinálnom
nem szeretnék más tollával ékeskedni, nem magam jöttem rá, én is úgy találtam alig pár perccel azelőtt, mielőtt indítottad a topikot, az egyik weboldalon,:))
jópofa játék:)
Haláli! :-D
És erre mennyi idő után jöttél rá?
Az ufos tök cuki!
kerék, csákány, farakás, chip, elem, csavar, lombik, kémény.
vagy:
csavar, csákány, farakás, kémény, kerék, elem, chip, lombik
mindkét megoldás jó
Van egy játék, ami már egy ideje bizgerálja a buksimat: Grow Island.
A játék lényege, hogy egy szigetet kell a maximumig fejleszteni, úgy, hogy mindig a megfelelő dolgot viszed oda. Aztán a telepített dolgok egymást gerjesztik. Jó játék, és izgatja a fantáziám, hogy mi a megfelelő sorrend. Valaki tudja?
A játék linkje:
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Szerintetek kb hány kalóriát lehet elégetni RR add önmagad 2 tornájára, ha végigcsinálod?
- Válás! Tudna nekem segíteni? Esetleg valaki végigcsinálta úgy, hogy a férje nem akarta....
- A Grow Cube címü játéknak mi a sorrendje?