Szerintetek kb hány kalóriát lehet elégetni RR add önmagad 2 tornájára, ha végigcsinálod? (tudásbázis)
Szia!Én csak nemrég kezdtem el a futást,de zenével a fülemen nekem is jobban megy:))
Érdekelne milyen zenét hallgatsz futás közben? Az enyéimet már unom!
Sziasztok!
Nem tudom olvassa ezt a topicot valaki.Én már fél éve fogyózom,diétázom,a héten kezdtem egy tervet ami abból áll,hogy 3 óra torna (Béres Alexandra,Rubint Réka,LM) plusz 4 km futás.Én is szeretném tudni,hogy ez vajon mennyi lehet.A szervezetem 1300 kalóriát igényel,vajon leadom ezt? Ez az óra dolog engem is megfogott,szét nézek majd a boltokba.:)
Hát ezt az ugrókötelet, ne szó szerint értsd, mert én is kötél nélkül csinálom :D Végülis csak ugrálásnak lehet akkor már nevezni, de olyan, h egy perc ugrálás, és 15 másodperc pihi, és ezt egészen végig 20 percen át. Multkor kicsit réka után elkezdtem és 5 percet csináltam, azzal lement 63 kalória. ami nem rossz szerinem.
A torna jó, én szeretem nagyon, bár nálam is vannak olyan napok, h nincs kedvem, de amióta már nincs izomláz, azóta egész jó lett :D és kedvem is van hozzá.
Én is :D végülis ma kezdtem úgy igazán. 77 kg-ról :( hát elég siralmasan nézek ki, ugyh muszáj.
szóval van minden napra a réka (ez az új kazija) meg jövő héttől 20 perc ugrókötél is.
a kick box jó, de azért kivi lennék, h mennyi kalit éget, biztos nem 1000et. :D
Mondjuk van ilyen kalóriaszámláló órám, kipróbálom holnap, h mennyi ég le vele
Nagyon helyes! :-) A gyakori torna:-)
Én magányos futó vagyok, fülemen a zene..éééés adj neki!!! Jaj, de szeretem! és így legalább nem csevegek a csajokkal, azt is próbáltam, minden volt, csak nem edzés:-) max szájtorna :-))
nem, szerintem nagyon jó. sokkal jobb, mint az add önmagad 2. szebb a helyszín, jobb a zene :D nekem sokkal jobban tetszik. csaj ajánlani tudom.
meg hát én megállás nélkül végigtudtam csinálni, szóval ha nekem ment, megy másnak is :D
szerintem próbáld ki ha tudod, le is lehet tölteni
Ami, lássuk be, elég kevés kalória-mínusznak számít a ráfordított időt, energiát és bizonyára lelkesedést:-) tekintve.
Mondom, nem kalória-mínusz a lényeg. :-)
További ajánlott fórumok:
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Hány kalóriát kell elégetni egy kilónyi súly leadásához?
- 20 kilométeres (terep) bicajozással (50 perc) kb. mennyi kalóriát lehet elégetni?
- Hány kalóriát lehet elégetni egy Rubint Réka vagy akármelyik fitness edző dvd-jére?
- Bíró Ica - Testszépítés 1. Hány kalóriát lehet vele elégetni alkalmanként?