Mi a jó a hasfájásra? (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek!
Úgy néz kia, az Infacol-szelepes cumisüveg- Mecsek tea kombináció beválik, azóta viszonylag nyugisak a napok és az éjszakák, néha még nyűgös, de legalább már napközben, nem pedig éjjel..
Valaki hallott már olyanról, hogy az AVENT-nek is lenne anti-colic cumisüvege? Mert állítólag van, de én sehol sem találok.. Aventes melegítőm van, amibe nem fér bele a MAMos üveg, így most öntözgetni kell állandóan..
Igen, étkezések között, pár kortyot!
És nyugodtan lehet már adni piciknek is! Puffadás, szélgörcs, hasfájásra van!
Nekünk nem kellett hozzá havi x10ezreket költeni, hogy elmúljon!
És ebben a cikkben benne van hogy bármely korosztálynak!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Közben már vettem neki MAMos cumisüveget is, most volt egy nyugis éjszakánk, bár lehet, hogy csak azért, mert már nagyon elfáradt a sok üvöltésben.. :)
A Mecsek teát mikor adjátok a babának? Két étkezés között adjak neki ha felriad és sír?
Ja és ami kimaradt hogy kétnaponta kb kapták mellé az infacolt!
Ha nehezen ment a kaki ajkor meg minden evés előtt kapták!
Tornáztatása, büfiztetés, mecsek baby tea langyosan, és naponta többször! Nekünk ez vált be, s könnyen átvészeltük ezt az időt! Meg ami még nagyon jó, hogy hason altatni a babát! Ugy felhuzza pocijához a lábát s jobb neki!
Én mindkét fiam hason altattam, már az első perctől kezdve, s szerették is ugy!
Kislányom két és fél hetes, sajnos már tápszert kell neki adnom, mert nincs tejem. A kórházban még minden rendben volt,aznap mikor hazajöttünk belövellt szépen a tej, több is volt mint kellett volna, így fejni kezdtem. Aztán a mindennapok, és a nem alvás miatt egyre fáradtabb voltam, és egyre kevesebb volt a tejem.. Pár nap után már a minősége is romlott, 20 percenként etettem, de nem volt elég, a tejem pedig inkább a vízre kezdett hasonlítani.. Kipróbáltam a teát, homeopátiás bogyókat, de a tej csak kevesebb és kevesebb lett.. A védőnőm tanácsára végül megvettük az első doboz tápszert.. eleinte minden rendben volt, de egy-két nap után olyan iszonyú hasfájás kezdte kínozni a kicsit, hogy egyfolytában csak üvöltött.. Jól elfáradt, nem evett rendesen, ettől még többet sírt.. HIPP táppal kezdtük, most BEBA-val próbálkozunk, de az éjszakák rémesek, tegnap is egész éjjel fent voltunk.. Adom neki az Infacol-t, tornáztatom, hasra fektetve simogatom a hátát, vagy finoman masszírozom a pocakját, de nem használ..
Tudom, hogy megkövezés jár a tápszerért, és sokan azt mondják, ha nem szoptatod, hát szenvedj, de ha vannak hasonló sorsó anyák itt köztünk, hogyan oldottátok meg ezt a problémát? Egyre kimerültebbek vagyunk, a pici is, én is, már édesanyámat is bevetettük, de ő is kipurcant.. :)
Váltsak megint tápot? Vagymit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leghatékonyabb hasfájásra való csepp babának?
- Szerintetek 4 hónapos babának lehet adni hasfájásra Nurofen szirupot?
- Kismama tippek terhesség alatti hasfájásra
- Természetes szerek hasfájásra?
- Cefzil oldatos por hasfájásra, hányingerre jó?
- Bevált valakinek a Chamomilla Vulgaris ch15 hasfájásra? Ha igen, hogy adagolta? 2 hónapos babámnak lenne