Mi a buli Budapesten? Segítsetek... (beszélgetés)
Előszöris van a [link] oldal, ahol elég sok infót lehet találni programokról, helykről különböző kategóriákban.
Éttermeket illetően nem vagyok túl "kiművelt", de a Gozsdu udvar és a Bazilika környéke felkapott, illetve a 'Fashion Street"-en láttam szÍnvonalas - meg gondolom jó drága - éttermeket. Mondjuk szerintem ez utóbbi túl drága kategória lenne nekik.
Szórakozóhelyeket illetően az Instant a leg felkapottabb a külföldiek körében de ott van a Morrisons 2 is, ami nagyobb. Van még a Stiffler's a belvárosban de az egy kisebb hely, ezen kÍvül a Szimpla kert amit zabálnak a külföldiek, de itt szerintem tánc nem nagyon megy, csak iszogatás.
Vannak még kisebb (vagy külföldiek által kevésbé látogatott) szórakozóhelyek úgy mint a Peaches 'n Cream, az Ötkert, a BOB, a Doboz, a Budapest Park .... a többit már nem említem, azok kisebbek vagy kevésbé ajánlanám.
Füldőbe küldd el őket. Szerintem a Gellért fürdő a leg illusztrisabb de a Rudas is jó meg a Csillaghegyi fürdő is, de ez az utóbbi nagyon kint van.
Egyelőre ennyi jutott az eszembe de még Írok, ha beugrik valami.
Sziasztok!
Egy kedves ismerősünk fia(30éves) Svédországból szeretne októberben ellátogatni Budapestre pár haverjával. Még sosem voltak Magyarországon és én is kb ötször jártam a fővárosban,szóval nem ismerek semmit.
A paraméterek a következők: 6-10 srác menne 5 napra, és fejenként kb 200.000 ft-t égetnének el a szálláson kívül. Ti melyik éttermeket/kajáldákat, szórakozóhelyeket, kalandos látnivalókat ajánlanátok?
Előre is köszönöm!
(Extra köszi ha linket is küldesz!) 🙂
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Tudtok hatékony kezelési módszert, vagy konkrétan szakembert ajánlani, aki segít a BULIMIA leküzdésében BUDAPESTEN?
- Szilveszterre 20-25 személyes zártkörű buli megrendezésére ajánlanátok helyet Budapesten?
- Valakinek van kedve Budapesten bulizni?