Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a buli Budapesten? Segítsetek... fórum

Mi a buli Budapesten? Segítsetek... (beszélgetés)

2023. aug. 20. 12:50

Városnéző hajózás étellel/itallal, pl.

[link]

[link]

5. halao12 (válaszként erre: 2. - Tulipán***)
2023. aug. 20. 09:44
Nagyon köszi ezeket az infókat, és Enissának is.
2023. aug. 20. 00:00

[link]

[link]

Vannak buli kisbuszok is, azt nem tudom hol és mennyiért lehet bérelni, de esténként szoktam látni a belvárosban.

2023. aug. 19. 23:54

A külföldiek, a srácok nagyon kedvelik a romkocsmákat.

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 19. 23:27

Előszöris van a [link] oldal, ahol elég sok infót lehet találni programokról, helykről különböző kategóriákban.

Éttermeket illetően nem vagyok túl "kiművelt", de a Gozsdu udvar és a Bazilika környéke felkapott, illetve a 'Fashion Street"-en láttam szÍnvonalas - meg gondolom jó drága - éttermeket. Mondjuk szerintem ez utóbbi túl drága kategória lenne nekik.

Szórakozóhelyeket illetően az Instant a leg felkapottabb a külföldiek körében de ott van a Morrisons 2 is, ami nagyobb. Van még a Stiffler's a belvárosban de az egy kisebb hely, ezen kÍvül a Szimpla kert amit zabálnak a külföldiek, de itt szerintem tánc nem nagyon megy, csak iszogatás.

Vannak még kisebb (vagy külföldiek által kevésbé látogatott) szórakozóhelyek úgy mint a Peaches 'n Cream, az Ötkert, a BOB, a Doboz, a Budapest Park .... a többit már nem említem, azok kisebbek vagy kevésbé ajánlanám.

Füldőbe küldd el őket. Szerintem a Gellért fürdő a leg illusztrisabb de a Rudas is jó meg a Csillaghegyi fürdő is, de ez az utóbbi nagyon kint van.

Egyelőre ennyi jutott az eszembe de még Írok, ha beugrik valami.

2023. aug. 19. 21:48

Sziasztok!

Egy kedves ismerősünk fia(30éves) Svédországból szeretne októberben ellátogatni Budapestre pár haverjával. Még sosem voltak Magyarországon és én is kb ötször jártam a fővárosban,szóval nem ismerek semmit.

A paraméterek a következők: 6-10 srác menne 5 napra, és fejenként kb 200.000 ft-t égetnének el a szálláson kívül. Ti melyik éttermeket/kajáldákat, szórakozóhelyeket, kalandos látnivalókat ajánlanátok?

Előre is köszönöm!

(Extra köszi ha linket is küldesz!) 🙂

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook