Mesekönyv - rövid, de szép mesékkel, versekkel, mondókákkal? (beszélgetés)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Tegnap nagy nehezen sikerült kiderítenem az ideális könyv címét. Kovács Barbara: Figyelj csak. Az Idesüss folytatása. Sajnos már csak januárban juthatok hozzá, de így akkor szülinapi ajándék lesz.
Sas Szilvia a szerző: a Roland kiadó gondozásában jelent meg több ilyen mesekönyv is, elfogadható árakon(1400-4000 FT), a címét majd megnézem, megírom pontosan. a szerző és a kiadó tuti, a Tescóban mindig kapható, most már a Libriben is láttam, de a Tescóban jóval olcsóbb.
Nagyon szép, tanulságos mesék, én 5 éves lányomnak vettem, de a suliban ahol tanítok bevittem (ezért nem tudom a címét megnézni, csak a munkahelyen), szép, kedves történetek vannak benne, kifejezetten szép képekkel, és még azt is leírja, hogy miért jó a hatása a mesének (Pl. szorongásoldó, önbizalom erősítő, stb...). Nívós, szép könyv, több fajta is van.
Talán: Szívhez szóló történetek, mesék valami ilyen címe van.
Szerintem jó ajándék.
Nagyon szereti a fiam a Bogyó és babócát, Boribont, de sok ehhez hasonló könyvet. Nem tudom hány éves gyerekről van szó?
Én mondókás könyvekből a Füzesi zsuzsanna könyveit ajánlom.
Tudnátok olyan mesekönyveket ajánlani, amiben rövid, de szép mesék vannak, emellett versek, mondókák is? Olyan, mint például az Idesüss.
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Édesanyád milyen könyvből, mesekönyvből olvasott kiskorodban?
- Ha mesekönyv, akkor...
- Bartos Erika mesekönyvek
- Tud valaki jó mesekönyvet ajánlani a közlekedésről?
- Segítsetek!! Keresek 1 mesekönyvet, címére, szerzőjére nem emlékszem. Gykorom egyik legkedvesebb darabja volt. Sok rövidebb mese volt benne
- Hol tudok rendelni olyat, ahol havonta küldenek mesekönyvet+ajándékot csomagban?