Mért félünk szeretni? (beszélgetés)
Erre van egy kedvenc idézetem a Kishercegből:
"Aki hagyja,hogy magszelidítsék az a sírás kockázatát is vállalja vele.."
Ez szerintem teljesen igaz..
Én nem félek szeretni...
De eddig csalódtam már és bennem is csalódtak.
Az eddigi csalódások főleg az utolsó megkeményítettek és mindenen túl lehet jutni.
Vannak emberek, akikkel tudok beszélni, de pl. nincs egy olyan ember, akinek elmondanék pl. valami olyat is, amit valaki másnak... Hogy is mondjam. Van 1-2 ember és köztük "osztom fel", kinek mit mondok el. De olyan nem igazán van, hogy valakinél ne alkalmaznám ezt a felosztást és "mindent" tudna rólam, amit én hajlandó vagyok kibeszélni magamból.
Hogy értek-e már csalódások? Sajnos igen. Szinte mindig. Óvatosabb lettem, jól meggondolom, kinek mit mondok el...
16 évesen lehet ezek szerint már jópár tapasztalatod... :S
Ami a megbecsülést illeti... : Neked szerintem nem nagyon van. Erre kéne gyúrni. Sajnos az emberek többsége ilyen. Nagyon kell valami, amikor meg megvan, eldobja, nem kell, elhanyagolja, mert már az Övé, nem is kell, unalmas, stb. Ez egy borzasztó rossz szokás. Tégy ellene! Hogy hogyan, azt neked kell érezni. Akarat kérdése az egész. Meg hozzáállás.
Hát én nem félek szeretni!
Nem félek kimutatni az érzéseimet:)
Ha szeretek, akkor szeretek, ha utálok, akkor meg utálok és ez az arcomra van írva!
sok ember csalódott már és szerintem is azért. de lehet hogy nincs önbizalma, vagy csak egyszerüen nem is akar szeretni. jó neki egyedül. nem tudom, de ez jó kérdés.
én szeretek.
A szeretet az emberből nem ég ki soha!!!
Aki "fél" szeretni,az nem is szeretett igazán.
Csalódás,tüske ,meg efféle indokok csak akkor jönnek,ha nem önzetlenül szeretünk.
Birom,amikor azt mondják ,szeretem,de ....
Nincs ilyen,vagy szeretem azt az embert úgy ahogy van ,vagy nem szeretem.
Nincs más változat,csak ez van!
No és ott a másik változat is,hogy Ő nem szeret minket úgy ,ahogy vagyunk.
Olyan jó lenne,ha tisztán látnánk ezeket a történéseket.
Egyszerűen lépni kell.Tovább.
Csak az eredeti kérdésre válaszolnék:
Szerintem azért félünk szeretné mert aki így érez csalódás érhette nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Lefogyok mert akarom, mert szeretni akarom magam!
- Nem tudok szeretni, mert nincs társam. Nem tudom milyen...