Mereana mordegard glesgorv, szerintetek tenyleg kepes hipnotizalni a video? (beszélgetés)
Ja ...pedig tiszta KÖR fílingem volt...tudod??Mit lehet tudni...:DDDDDDDDD
na ....nem történt semmi sem..eddig..
ha mégis kivájnám a szemem ...vagy ilyesmi...hát annak azért nem nagyon örülnék..
Én évekkel ezelőtt láttam.Ne aggódjatok,itt lesztek mind holnap ti is.:))
Ha holnap is itt lesztek és nem vájtátok ki a szemeteket, akkor én is megnézem majd. :)
megnéztem ..eddig semmi..Meddig kell várni?:DDDDDDDD
Megnéztem. Elálmosodtam :)
Egy idoben tenyleg le volt torolve a video,csak 20 masodpercet hagytak megnezi belole.De utana valaki megint felrakta es hihetetlen modon a youtuben senki sem tudja tobbe kitoroni,ezt is egy angol szajton olvastam,de fogalmam sincs mi ebben az igazsag.A videot en is megneztem elegge horrorisztikus-demikus erzest produkal de mast nem hinnem.
Gyakorlott túlélő vagyok, a Kört is láttam. :P
Ezek szerint még te is élsz :P
Semmiről. A pali, aki egyébként úgy néz ki, mint Steve Buscemi öccse, nem "hipnotizál", az egyszerűen csak egy fénykép hosszan mutatva, beeffektezve. A végén is digitálisan van eltorzítva, attól tűnik úgy, mintha vigyorogna.
De most tényleg. Nézze már meg valaki és irja már le mit gondol.
Nem hiszem, hogy bármi ilyesmi történt.Fent se lenne ha gáz lenne vele.
De amúgy ha valaki pl tudja magáról, hogy ha filmet néz és a hangok készítik ki, és ha lenémitja akkor nem fél csak ha hallja a hangokat, akkor ezt nem kelle megnézni. Fura hangok vannak benne és a szeme is mozog. De nem ilyesztő, csupán csak sztem az agy , nem mindnekinek az agya, fura hatáast kelt azon hangok alapján.
Vagy nem tudom.
Mikor elolvastam itt ez a kérdést, érdekelni kezdett, és olvasgattam külföldi fórumokon, és olyat irtak sokan, hogy a követlező alvásból retegve ébredtek.
Mi más ez mit az agy meghülyitése???
Ha soha többé nem lépsz be az oldalra, hol keressünk? :P Ki tudja, mit programozott beléd?
:DDD
Én megnéztem most a youtub-on. Egy faszi ül és néz rád. Piros a kép. Egy ideig nem történik semmi utána fura hangok lesznek benne.
A végén meg közelit és pár kép gyorsan hirtelen elkezd mozogni majd a faszi vigyorog.
Ennyi.
Nem.Inkább idegesítő,borzongató.
Most is fent van. De miért vájnám ki a szeme tőle?? nem néztem még meg mert fosos vagyok :)
ijesztő?
Én láttam anno.Megvannak a szemeim.
Nem kell mindent elhinni, amit az interneten találsz.
aki 45 masadperc utan elkezdett ordibalni ,a pasi azota is eros nyugtatok alatt van.Nem tuddja felidezni,hogy mit laott.
Van egy video a youtuben mereana mordegard glesgorv neven.A teljes verzio 2.36 perc.Egy idoben el volt a tavolitva a youtube-rol,mivel 153 ember aki megnezte kivalyta a szemeit s majd kulombfele ongyilkossagokat kovettek el.A videot egyedul egy youtube csapattag nezett meg