Menzeszkor irgalmatlan mennyiségü alvadt vér darabok (beszélgetés)
Nem vagyok ellened, teljesen egyetértek. :)
Csak nem árt előtte tudni, mi a probléma!
Szerintem azért csínján kell bánni a gyógynövényekkel, főleg úgy, hogy nem tudni mi a probléma! Pl endometriózis esetén nem ajánlott olyan gyógynövény, ami ösztrogén tartalmú, stb.
Nem szabad inni hasra ütés szerűen semmit.
Persze sok hasznos gyógyfű van mensi problémákra.
Jobb, ha orvoshoz fordul a fórumindító, mert ha megváltozott a vérzés, annak jobb tisztázni az okát!
Sziasztok lényok.
Nem tudom ki mennyire hiszbenne de nekem nagyon sok nőgyógyászati bajomra példa erre ia agyógynövények segítenek.Ha ilyen bajom van akkor tőzegáfony kapszulátszedek.És a következő teákat iszom pásztortáska fű,cickafark fű és körömvirág.Eteket minen drogériában megtalálod és sose filterest vegyetek hanem olyat ami forráznod és kell mert az sokkal erősebb hatóanygot tartalmaz mint a filteresek.Aki nem tudja ezeket meg inni akkor vegyen Vénusz cseppet az tartalmazza azokat a tea hatóanyagait amiket írtam.Nagyon erős felházásra rendkívül hatékony aTőzeg áfony kapszula pár nap és helyre hozza a bajokat.Nekem hosszú volt a ciklusom már szinte nem is akart elmúlni de ezek a gyógynövények és a kapszula meg a csepp is segített.
Szia!
Kicsit bővebben is írhattál volna!
Nekem is ez volt a problémám, tavaly júliusba megműtöttek azóta megváltozott az életem,méghozzá jó irányba!
Remélem Nálad nem ez a gond, és nem rendszeres dologról van szó!Mindenesetre minél előbb menj orvoshoz!
Nekem is ez volt évek óta, és gyakran iszonyatos görcsök is társultak hozzá.
Újabban minden menstruációkor Apranaxot szedek, ez teljesen rendbe hozott.
Nem főleg reggel tapasztalod ?
Mert a fekvés miatt nem tud úgy szivárogni, ahogy ülve, állva, vagy járkálva.
Én így csináltam végig az életem és - lekopogom - soha semmi bajom nem volt nőgyógyászatilag.
14 éves koromtól 54 évesig, 28 napra fájdalommentesen menstruáltam, majd problémamentesen elmaradt, se hőhullám, se egyéb tünetek.
Teherbe is pillanatok alatt, - gond nélkül - estem.
Ennek ellenére javasolnám, hogy nőgyógyászodnak mutasd meg magad, de tapasztalataim szerint ennek nincs nagy jelentősége.
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?