Menstruáció után rögtön az első napon teherbe eshetek? Vagy pontosan mennyi időnek kell eltelnie? (tudásbázis)
Sziasztok velem is ugyan ez történt, és szeretnék babát. 6 napig volt meg a mensesem, 7. napon voltunk együtt, de még csak tegnap, de jó lenne, ha sikerülne. Valakinek összejött már így baba?
Ja és a most már 6 éves fiam úgy fogant, hogy meg kellett volna már jönni másnap, nem vigyáztunk, baba lett. Szóval menses elött 1-2 nappal is teherbe lehet esni, saját tapasztalat. De rögtön utánna azt nem tudom még!
Bár tudnék valami okosat mondani..... de nem tudok. viszont drukkolok ezerrel /azt mondják jó boszi vagyok :)) /
A hihetetlenről meg annyit, hogy a lányom (5 éves múlt) úgy fogant, hogy másfél éve kezelt a doki mert nem volt peteérésem és szedtem a gyógyszert... szóval nem vagyunk egyformák.
Lassan elmegyek a kölkökért (ovi-bölcsi), úgyhogy itt kell hagyjalak titeket.
szép délutánt!!!
ezt sose tudhatod. a nagykönyvben a peteérésre fogják :DDDDD de barátnőm a menses után másnap lett terhes :DDDDDD
gumiztak mindig. a csaj mondta a pasijának. ó tegnap volt az utolsó napja, biztos nem leszek terhes. utána megint gumiztak. úgyhogy csak akkor eshetett teherbe :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Teherbe eshetek menstruáció alatt?
- Ahogy véget ér a menstruáció, ha 2. nap védekezés nélkül megtörténik az aktus akkor mennyi esélye van annak, hogy teherbe essek?
- Aki a ciklus 20. napja körül esett teherbe, annak a következő menstruáció még megjött?
- Ha menstruáció után 7 nappal közösülök a barátommal, mennyi esélye van annak, hogy teherbe esek?
- Pontosan kezdödö menstruáció terhesség alatt.Lehet ilyen?
- Fogamzásgátló szedése mellett nektek előfordul, hogy késik a menstruáció, vagy mindig pontosan jön meg?