Aki a ciklus 20. napja körül esett teherbe, annak a következő menstruáció még megjött? (tudásbázis kérdés)
de ugye tudod, hogy most junius vege van? :D mar junius elejen meg kellett volna jonnie, ha nem jott meg, akkor teszeljel. ha elirtad, es junius 5-ot akartal irni, akkor meg varj par napot, es ha nem jon meg, akkor vegyel tesztet
egy szexbol is lehet gyerek, de ha babat akartok, talan tobbet kene szexelni :D
Sziasztok!Hátha tudtok jó tanáccsal szolgálni, mert azt hiszem már a saját agyamra megyek. Júniusban kezdődött amikor is elszakadt az óvszer, amire én rohantam a nőgyógyászhoy, de nem estem teherbe.
Azóta viszont egyre többsször fordul elő hogy párommal megszakításos módszerrel védekezünk. Múlt hónapban bár a mellem hihetetlenől érzékeny volt ami nálam nem normális és folyamatosan egész napos hányingerem van, fáradt vagyok és fáj a derekam, időben megjött, bár nem figyeltem hogyan és meddig. Ebben a hónapban ismét volt egy coitus interruptus a 19. napon és bár a szokásos 21. nap helyett a 26on jött meg és kevesebbet mégis megjött. Napok óta csak a fórumokat bújom, mert nem tervezünk babát felmerült a terhesség egy újabb terhességi teszt a szívemet nagyon elszomorítaná. Remélem megértetek és tanácsot adtok hogy mindezt csak beképzelem magamnak vagy tényleg van alapja egy újabb tesztnek. Előre is köszönöm
Védekeztek ti rendesen? Ne haragudj, de ha nem akarsz babát, akkor hogyan lehet, hogy minden hónapban felmerül a kérdés, hogy vajon nem csúszott-e be?
Azt írtad, az előző megjött rendesen, ez oké, de most már újabb ciklusban vagy, a kérdés az, hogy most hányadik napon vagy, ill. amikor peteérésed lehetett, voltatok-e védekezés nélkül együtt?
sziasztok!!
(azt írtam már, hogy az együttlét után 1 héttel megjött a vérzésem, majd az együttlét után kb3héttel csináltam tesztet, ami negatív lett.) Majd, képzeljézek, a következő menzeszem is megjött 4 héttel az elzőhöz képest!
Most viszont már ideje lenne, és fájdogál is a hasam és a mellem nagyon érzékeny,feszül, de még nem jött meg. bizonyosan kizárható a terhesség ezek mellett? Ugye nem kell már aggódnom? Vagy lehetséges lenne? köszönöm
köszi a választ!
remélem nálam ez most nem terhesség, sajnos nekem most rémesen rosszul jönne ha az lennék...
remélem Neked sikerülni fog, ha nem is most,pár hónap múlva! Remélem az kap babát, aki szeretne és megérdemli,és tudná gondozni! és nem fordítva...!!
Szia!
mensi előtt nekem is sűrűn kell menni van hogy le sem szállok ,mehetek újra.
De azért legalább te ne add fel.
Én már nem nagyon bízok magamban.....
Ha 100%-ra akarsz menni, akkor menj orvoshoz.
Addig ezer tesztet is csinálhatsz.
Ha elég a 99,99% akkor vegyél a gyógyszertárban HCG line kazettás tesztet. Ha az is negatív, ennyi idő után, akkor nem maradtál terhes.
Nyugi! Ez már ezer százalék. :)
Ha terhes lennél, akkor ha van második csík, az folyamatosan erősödik, mert a hCg 2 naponta duplázódik.
SZIASZTOK! (én írtam ki a kérdést...)
4 (NÉGY) hete ilyenkor este volt az aktus. ma reggel x-epil tsztet csináltam. Ami negatív--nak tűnik. Csak mintha látnék valami árnyékszerű helyét a 2. csíknak...? vagy csak odaképzelem? mert nincs felülről normál fényben nézben rajta semmi 2. piros csík... akkor ugye nem vagyok terhes...?
(egyébként egyszer 1 hete is csináltam egy másik tesztet vmi kazettásat és azon is láttam egy ilyesmi csíkot, féltem is h pozitiv lesz de 2 nap mulva az xepil tök negatív, csak most félek h ezen is láttam valamit,nem tom....) UGYE nem lehetek terhes....?
4 héttel utána kimutatná már erősebben????
olvastam h valakinek még ilyenkor se mutatta, de a legtöbb helyen meg azt írják aktus után 2 héttel, max +pár nappal kimutatta legtöbbeknek.
help...!!
Szia! Igen; ciklusfüggő. Rövid (kb. 24-26 napos) ciklusnál a legvalószínűbb.
De hallottunk már meglepő dolgokat. :)
További ajánlott fórumok:
- Teherbe eshetek menstruáció alatt?
- Ha egyik hónap végén megjön a menstruációm és átlép a másik hónapba akkor a következő menstruációnak mikor kell lennie?
- Ahogy véget ér a menstruáció, ha 2. nap védekezés nélkül megtörténik az aktus akkor mennyi esélye van annak, hogy teherbe essek?
- Ha menstruáció után 7 nappal közösülök a barátommal, mennyi esélye van annak, hogy teherbe esek?
- A menstruációt tényleg ki tudom hagyni egy hónapra, ha folytatom a következő havi adagommal?
- Méhtükrözés során végzett méhpolip eltávolítása "bezavar" a menstruációs ciklusban vagy nem? Megváltoztatja a következő mensi időpontját?