Mennyit keres ma egy középiskolai tanár? (tudásbázis kérdés)
Biztonság alatt azt értem,hogy nem rúgnak ki egyik napról a másikra.Nem készítenek ki idegileg ha nem hozod a "számokat".Nem kell 3 műszakban dolgozni,túlórázni.Karácsonykor a családdal vagy.És az összes másik ünnepen,az egész nyár a tied...
Nagyon gondolkodom,de még nem döntöttem...
fogalmam sincs, nyilván nincs rá pénz....
majd a pedagógus fizeti a minősítő vizsgái díját
úgy, ahogy a szakvizsga (kötelező!) díját is maga fizeti az ember (pályázat ugyanis alig van)
én nagyon duzzogok miatta!
:))
ez aranyos :))
sok sikert a továbbtanuláshoz!
én is most dolgozom a másodikon :)
Húha..arról nekem jó emlékeim vannak.gyerekkoromban nem bírtam kimondani az "sz" betűt,és egy ari logopédushoz vitt anyukám,aki mindig cukrot adott ha sikeresen kimondtam :-)))
Na,most mennem kell.Nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!
Igen,igen,rábukkantam!Köszi!!!
Egyébként Te milyen szakos vagy?
Sajnos nincs gazdag férj,illetve van,csak nem gazdag:-) Bár ennél a pedagógusfizunál azért többet keres :-)))
Én gyeden vagyok,tanulni szeretnék.Nem szeretnék visszamenni a multik világába,ahol eddig voltam.Inkább választom a kevesebb fizut mint az állandó bizonytalanságot,mert már a vége felé nem bírtam idegekkel..
én is hobbista vagyok :))
megélni nemigen lehet ebből
én mindig szoktam mondani az ifjú kollégapalántáknak, vagy akik csak gondolkodnak ezen a hivatáson: egy gazdag férj mellett nyugodtan vágjon bele bárki...
Idézek nektek:
2011-től egy középfokú
Beküldte: Bicsek (nem regisztrált) Időpont: 2010, december 15 - 11:14.
2011-től egy középfokú köztisztviselő 30 éves munkaviszonnyal nettó 81.804 Ft-ot keres. Egy kezdő pedig 70.549 Ft-ot. Csak alig több mint 11000 a különbség.
Szégyen.
További ajánlott fórumok:
- Vajon mennyit keres ma egy tanár?
- Budapesten keresek olyan sulit (pl. középiskola 5-6év), ahol kozmetikus szak van, és ingyenes az oktatás. Tudtok segíteni?
- Művészeti középiskolát keresek, ahol zenét és egyben rajzot-, képzőművészetet is oktatnak. Tud valaki ajánlani?
- Olyan bevált középiskolát vagy szakiskolát keresek ahova SNI kódos (sajátos nevelést igénylő) gyerekeket vesznek fel, tud valaki ilyet?
- Óraadó tanár középiskolában mennyi órabért kap?
- Van köztetek olyan, aki tesi tanár pesti középiskolában? Vagy nem tesis, de lelkes osztályfőnök?