Budapesten keresek olyan sulit (pl. középiskola 5-6év), ahol kozmetikus szak van, és ingyenes az oktatás. Tudtok segíteni? (tudásbázis)
tudomásom szerint..
H valaki nem Pesti...de Pesten szeretne tanulni, van lehetőség ingyenes (csak az igénybevett étkezést kell kifizetni) kollégium igénybevéltelére is.
Bővebb infóval szívesen szolgálok priviben is...
Szia!
Itt letöltheted a 200 szép szakma című kiadmányt, mely tartalmazza a legfrisebb lehetőségeket, és részletes szakmai leírást...
A kozmetikus szakmát az Erzsébet Királyné Kereskedelmi és Szolgáltató Szakközép és Szakiskola hirdeti, érettségi után. Ilyen jellegű szakképzés csak így vehető ígénybe...
Szia!
Azóta lehet, hogy megoldódott a problémád, de ha szeretnél tankönyveket, akkor írd be a google-ba, hogy Beato Angelico kiadó.
Tőlük tudsz rendelni, én is megvettem tőlük már, ami érdekelt.
Sziasztok!
Kozmetikusnak tanulok hamarosan :)
Kozmetikus anyagismeret, és szakmai ismeret könyveket keresek, vagy ha tud valaki olyan weblapot, ahonnan tudok ebben a témában olvasni, kérem segítsen.
én logisztikára járok,vagyis most már szünet van,hétfőn kezdödnek majd a gyakorlati vizsgák.
Hétfőn volt 5órám, kedden 6, szerdán 9,csütörtök 7, péntek 5
A kozmetikusoknál nem tudom milyen az órarend, nekik több a gyakorlat szerintem, sokan vannak tankozmetikában.
akkor jó?és milyenek az az órarendek?átlagben meddig tartanak az órák?minden nap kell menni,ugye?
Te mire jársz?:)
bp: oktáv vagy minerva
akkor ingyenes ha még nem vagy 22 vagy 23 éves (nem tudom pontosan) és még nincs okj-s szakmád
Ha van már szakmád akkor a minervában 15 ezer egy hónap oktávban 16, épp a napokban érdeklődtem én is :D
és nem tudod a nevét?mert akkor megnézném:)
Pesten nem tudtok?
További ajánlott fórumok:
- Nincs valaki, aki tudna ajánlani egy jó műszaki középiskolát Budapesten?Elektrotechnika szakos érdekelne.
- Melyik kozmetikus gyantáz a legjobban Budapesten?
- Jó kozmetikust, Budapesten...
- Melyik középiskolát ajánlanátok Budapesten érettségihez esti/levelező tagozaton?
- Létezik olyan kollégium Budapesten, ahova középiskolások és egyetemisták is mehetnek?
- Ajánlanátok alapos kozmetikust Budapesten?