Mennyit keres egy szakács átlagosan? (tudásbázis)
Az jó! Sajnos ebben a szakmában (is) már csak a zsebből zsebbe megy. Csak egyre vigyázz (tapasztalat!). Arra is legyen valami bizonyítékod mindig, hogy ennyit kaptál. Manapság sok munkáltató szeret nem fizetni. Ha meg emiatt perre kerül a sor, akkor neked kell igazolnod, hogy ennyit kaptál. Mindegy hogyan, de tudd igazolni valahogy./Átvétel, aláírás, akár egy sajtcetlin is, de tedd el!!/
Jó munkát!!
a googleban rengeteg hivatkozást találtam, mielőtt elindulsz érdemes szétnézni alaposan,találtam egy jónak tűnő portált szakács szakmabelieknek,regisztrációhoz kötve, de találtam szakácslapot is, ahol biztosan megkapod a keresett választ, frisset, autentikusat, ha esetleg a munkaügyi központok statisztikáit nem nézted volna még át interjú előtt..
:)
További ajánlott fórumok:
- Havonta mennyit költesz ruhákra átlagosan?
- Bruttó 800 Ft-os órabérrel mennyit kereshetek átlagosan, havonta, nettóban? (3szak(20-40%), napi 8óra, heti 40)
- Már két hete megírtam és elküldtem egy cikket!Mennyit kell átlagosan várni, hogy aktív legyen végre?
- Egy szakács mennyit keres?
- Venesz József Túrós Emil szakácskönyvet keresem, hol találhatnám meg?
- Mennyit kereshet egy tapasztalt szakács Szentendrén, egy á la carte étteremben?