Havonta mennyit költesz ruhákra átlagosan? (beszélgetős fórum)
Amíg Angiában laktam úgy 80ezret havonta, ha nem többet. Most meg szinte semmit. Még jó hoyg ott jól bevásároltam:)
Amúgy imádom a táskákat.Meg a nadrágokat, a cipőket is,meg valami jó felső is kellene. De hát nincs rá msot keret. AMúgy inkább olyan 3-4 havonta szoktam,mert akkor jön rám hoyg vásárolnom kell.Addig nyugi van.De akkor se költök 20-30 ezernél többet.Szóval oylan negyedévente.
Változó! Terhesség után kellett pár új ruha a lelkivilágomnak, hogy ismét jól érezzem magam a bőrömben. :D Ez olyan 30.000 volt, de mindig van vmi kis apróság a gyereknek is :D
Meg én imádom a turikat!! Van pár bevált helyem, ahol bár nem a legolcsóbbak a ruhát, de nagyon egyedieket ki lehet fogni!!
Havi szinten átlagban 5.000 forintot, hogy a kérdésre is válaszoljak.
És Te?
Mióta életmódváltottam sokat... ebben a hónapban kb 60-70 ezer ft-ot. Az őszi-téli időszakra ennél többet számolok, mert fog kelleni kabát is :(
Persze ez nem havonta ennyi, hanem évszakonként, és évente is változik a tavalyi ruhatár használhatóságához mérten.
:)
Havonta nem költök.. inkább évszakonként!
0-1000ft....
Átlagban gyerek előtt 10-20 ezer is elment egy hónapban .
További ajánlott fórumok:
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Mire és mennyit költesz magadra havonta?
- Mennyit költesz havonta kajára?
- Bruttó 800 Ft-os órabérrel mennyit kereshetek átlagosan, havonta, nettóban? (3szak(20-40%), napi 8óra, heti 40)
- Havonta mennyit költesz könyvekre?
- Mennyi pénzt költesz egy hónapban ruhákra?