Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Havonta mennyit költesz könyvekre? fórum

Havonta mennyit költesz könyvekre? (tudásbázis kérdés)

júl. 17. 14:18
Semmit.Könyvtárba se járok már.pdf ingyért okoskütyün.
júl. 17. 12:35
En ujra felfedeztem a konyvtarat. Meglepoen ujszeru a valasztek a telepulesunkon. Minden honapban erkeznek ujdonsagok is.
júl. 17. 06:50
Használtan veszek általában, múltkor 4 könyvet vettem 3500 forintért szállítással antikváriumból.
júl. 17. 06:48
Nem is tudom, mert nem havonta vásárlok, hanem inkább 2-3 alkalommal rendelek egyszerre többet. Plusz amik néha csak úgy velem jönnek haza. De legtöbbet e-bookot olvasok, amit igen kedvezményes áron küldenek át más olvasni szerető emberek.
júl. 17. 04:56
Félévente 2-3 db. Inkább ajándékba kapunk. A régieket olvasom újra és megbeszéltük majd könyvtárba fogunk járni.
júl. 16. 21:37

Valamiért én szeretem, ha a könyv új. Persze vannak antikvár darabjaim is, de biztos furcsa, amit mondok: a használt könyvek valami megmagyarázhatatlan melankóliát árasztanak felém. Én havi 2 könyvet mindig megveszek, inkább a ruháimon spórolok.

Szeretem őket. Az illatukat, a ropogós lapokat, bennük élni. És olvasni, olvasni.

19. Kacsahercegno (válaszként erre: 17. - Bnedora)
júl. 16. 21:13
Szerintem hosszú évek óta mostanában a legnagyobb "divat" olvasni, elég csak megnézni a tiktokot, külön szupernépszerű kategória lett a "booktok", csupa könyvmoly fiatallal akik százával falják a könyveket, könyvajánlókat, listákat, kritikákat stb. videókat gyártanak sokszázezer nézőnek. Rengeteg könyv van ami a tiktok/közösségi média miatt lett híres, és veszik mint a cukrot.
júl. 16. 21:13
Nem havonta, hanem évente vásárolok 3-4 könyvet. Ami letölthető, azt letöltöm ingyenesen.
júl. 16. 20:49
Havonta? Még évente sem. Manapság nem divat az olvasás. Régen nagyon sokat vettem magamnak és ismerősöknek is.
16. mmacus (válaszként erre: 1. - Da578de44d)
júl. 16. 20:37
Keveset, bár sokat olvasok. Ajándékba kapok alkalmakra, kölcsönadom-kapom kolléganőmmel, könyvtár!
15. gigi>
júl. 16. 19:45
Nem annyit amennyit szeretnék.
júl. 16. 19:43

Egyre kevesebbet.

Utoljára a Vaslángot vettem meg, akciósan volt majdnem 7000 forint.

13. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Da578de44d)
júl. 16. 19:36
Alkalomszerűen veszek egy-egy könyvet. Már csak gyerekeknek. Nem nézem az árát. Van egy kedvenc könyvesbolt, ahol vásárolok. Akár ajánlott könyvet is. Veszek ajándékba is könyvet, de többnyire csak úgy.
12. Anyagi
júl. 16. 19:24

Sajnos mostanában egy-egy újonnan megjelent könyv rettenetesen drága!

Ritkán áldozok rá, de szoktam jelezni ünnepek előtt a családnak, hogy mit olvasnék szívesen.

Egyébként könyvtár és azok a használt könyvesek akik 500 körül adnak egyet. Ott is lehet jókat kifogni! :)

Ha elolvastam, igyekszem barterben újra cserélni!

11. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - Mizantróp)
júl. 16. 19:13
Naigen, meg hát minek is? Mondjuk nem olvasok annyira sokat, pár száz könyvet olvastam el eddig, de abból max. 10 van amit időnként szívesen előveszek újra. Arra meg tökfelesleges megvenni, hogy a polcon fogják a port, aztán soha nem nyitom ki többet. Vicces mert karácsonyra valakitől rendszerint libri utalványt kaptam egy időben, nagynehezen el is költöttem mindig, de épp nemrég adtam el párat amit így vettem, mert elolvastam kindle-n, magát a könyvet meg a kezembe sem vettem amióta hazahoztam a boltból.
júl. 16. 18:59
Jól néznék, ki, ha minden engem érdeklő könyvet megvennék. Aztán, ha mégsem tetszik, kidobott pénz...hely sincs nekik már.
9. Sirga (válaszként erre: 1. - Da578de44d)
júl. 16. 16:40
Havonta? Félévente 10-15ezret - de ez már a családra vonatkozik, nem csak rám. Könyvtárba járok, de van 2 kedvenc íróm, akinek a könyveit szeretném sajátomnak tudni. Ennyi. Csak papír alapon olvasok. :)
júl. 16. 16:38
Semennyit. Árnyékkönyvtárakból töltöm le mindet.😊
júl. 16. 15:22
Félévente úgy 20 ezret, ha csak papíralapon találom meg az engem érdeklő kiadványokat, könyveket. De ebook formátumra átlagosan is ennyit költök. Általában keresem a szabadon hozzáférhető ebook formátumokat. Nincs helyem tárolni a könyveket, annak ellenére, hogy tk. két házat lakok. De nagyon kevés időm van olvasni is. Huszas éveimben egy este elolvastam egy könyvet, ha az megragadott. Ma olvasok 4-5 könyvet egyszerre. Talán, majd ha nyugdíjas leszek...
6. Szegfűrózsa (válaszként erre: 1. - Da578de44d)
júl. 16. 15:02
Már csakis KÖNYVTÁRból kölcsönzök régóta.
júl. 16. 14:55
Semennyit.
4. globus (válaszként erre: 2. - Csillagszem38)
júl. 16. 14:53

Én is + e-olvasó.

Korábban mindent megvettem, sajnos tárolóhely kapacitás nincs. Seftelgetni nem szeretnék vele, szépirodalmi műveket megtartottam, újat nem veszek.

Mondjuk megváltozott az ízlésem, már csak könnyebbeket, szórakoztatót olvasok.

júl. 16. 14:49
Semennyit
júl. 16. 14:18
Könyvtárba járunk
júl. 16. 14:10
Havonta mennyit költesz könyvekre?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook