Mennyit kell fizetni egy munkaköri alkalmassági orvosi véleményért? (beszélgetés)
Én 5000,- fizetek üzemorvosnál!
De, figyeljetek oda, hogy lejelentse a tb-nek, ha nem teszi akkor megbüntethetnek!
Én gyógyszertári asszisztensnek tanulok, nekem is kellett menni, a suliban mikor mondták h kell menni akkor szóltak h vigyek pénzt, mert 6900Ft.
Aztán elmentem megcsináltatni, de nem kért a doki pénzt. Szóval nem tudom, hogy mi van :) Ő nem mondta, hogy kell fizetni én meg nem erősködtem, hogy de én fizetni akarok!!! :D
Munkaköri alkalmasság megállapítására irányuló, szakmai és személyi higiénés alkalmassági vizsgálatok: 5000 Ft ...
Nah már idegesített,hogy nem tudom. :D
Én ezt találtam (nagy nehezen),de még ez se 100% :)
hmm. nem tudom hogy egyről beszélünk-e.de azért köszike.hátha majd kiderül valami:(
én egyszer voltam ahova tartozok korház oda kellett mennem foglalkozás egészségügyi szakrendelőbe,akkor azért nem kellett fizetnem mert a munkaügyi által volt de most saját költségre megyek a tanfolyamra igy azt mondják fizetni kell.:(
Akkor lehet,hogy nem egyről beszélünk.:)
Hátha tud neked valaki más segíteni.:o)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Álláspályázat feltétele a munkaköri orvosi alkalmasság. Ez mit takar, hol tudom megcsináltatni?
- Meg tudnátok mondani mennyit kell fizetni a jogosítványhoz szükséges alkalmassági vizsgálatért?
- Munkaköri alkalmassági vizsgálat. Tud valaki olcsó helyet Budapesten?