Mennyit kell ennie egy 3 hetes kisbabának? (beszélgetés)
Szia!
Biztosan kevés van? Az én fiam 2 hetes volt, amikor jött a védőnő és mondta, hogy nem hízik rendesen, ezért tápszerezzük. Én egyszer adtam neki, utána egy csomót olvastam a témáról, és rendbejöttünk. Ilyen trükköket kipróbáltál, hogy nagyon sokat iszol ha lehet meleget, tehát tea, leves, min. 3-3.5 liter naponta, illetve a babát állandóan cicire kell tenni, hogy szívjon, ja és persze a fejőgép, ezektől indul be a tejtermelődés. Én kb. 10ml-rel indultam naponta, mostmár 2 hónapos a fiam, és én sem fürdők a tejben, de rendesen eszik, hízik és kb. 200ml-t tudok lefejni. 2 hétig nagy küzdés volt, de megérte.
Szerintem próbálj ki mindent trükköt, mert olyan nincs, hogy egy anyának nincs elég teje, csak támogatni kell a termelődést és ha tápszert eszik, akkor sajna esélyed sincs, hogy több legyen. :(
:DDD
Nem semmi
Az én nagyobbik lányom 4 naposan megette a 90-et, de azt mondták figyeljek rá, mert rosszul lesz :S
Ezt gyereke válogatja. A legnagyobb gyerekem már az első héten benyomott 150 ml-t 3 óránként, a legkisebb meg 60-nál nem volt hajlandó többet enni. A középső meg óránként akart enni... ettől kb hülyét kaptam.
Annyit adj neki, amennyit kíván. Ha nem kell neki, úgyis észreveszed, ha meg még éhes marad, és azt még jobban észreveszed :)
Jó egészséget Nektek.
Tényleg, nekünk is rá volt írva..meg a védőnő is mondott valami számolást, hogy mennyi az optimális mennyiség :))
Úristen hogy elfelejtettem ezeket a dolgokat.
De kis édes bogár :))))
Gratulálok!
Nincs ràirva a dobozra? A milyénkre ràvolt, és ha màr nem kellett neki egyszeruen kikopte :)
de ott van a 150ml/kg szàmolàs is!
További ajánlott fórumok:
- Na szép?! Semmit sem kapok az államtól, mert 1000 Ft-tal többet keres a párom, 61 ezret és 4 főnél 89 ezernek kell lennie családival együtt?
- 5 hetes kisbabánál müködhet a felvesz-letesz módszer?
- Mennyit kell ennie egy másfél éves babának?
- Hogy kell kiszámolni, hogy mennyit kell ennie a babának?
- Mennyit kell ennie egy 5 hetes babának?
- Mit kell vinni a korházba a szülésre a kisbabának?