Mit kell vinni a korházba a szülésre a kisbabának? (beszélgetés)
Szia!Én júliusban szültem.A kicsinek mindenképpen vigyél be saját ruhát.Nállunk olyan mosószert használtak, hogy a szobatársam babája, és az én kicsikém is kiütéseket kapott.:( 1 hét alatt múlt el rólla.Nállunk kértek pelust ,popsitörlőt, textilpelust, én vittem eldobható pelenkázóalátétet,jó volt alá, és alám is az ágyra az első napokban.
Meg plédet is vittünk sajátot.Jobb volt abba, mint a kórházi párnában.Volt akinek saját pólyába volt a babája.
Szia!
Én szeptemberben szültem a kislányomat az I.női klinikán.Tőlünk kérték,hogy vigyünk be a kicsinek pelenkát és popsitörlőt.A kicsi egész nap velünk volt,és mi pelenkáztuk,és csak fürdetni vitték el.Én még vittem textilpelust,ami jól jött a szoptatáskor.Igaz,hogy kapott a kicsi kórházi ruhát,ami egy kising volt,/+pólya /amiből rendszeresen kibújt,vagy olyan nagy volt rá,hogy lecsúszott róla,ezért én saját bodyt is behozzattam a férjemmel.+ amikor haza indultunk,akkor a csini cuccát.
Saját részre Wc papír,nedves törlő,vastag intim betét ami nagyon fontos+ amit még te gondolsz.
Kedves kismama!
A magad számára tisztaság csomagot, a gyermek számára, ha engedi a kórház az én tapasztalatom szerint az intézmény biztositott ruhát, addig, ameddig bent voltam, igaz én már régen tul estem, de azóta már sok minden megváltozott. Azt tudom, hogy mielőtt hazmentem a párommal a kicsivel otthonról vittünk pólyát és a legfontosabb holmit a csöpség részére.
Üdvözlettel: Anyuci91
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik?
- Másfél éves babát mikor kell kórházba vinni hányás-hasmenés esetén? Mi a kiszáradás olyan első jele, ami már csak infúzióval kezelhető?
- Egy frissen szült kismamának milyen folyadékot lehet bevinni a kórházba, ami nem árt a babának?
- Kell vinni a kórházba a babának pólyát?
- Kisfiam kórházba került, nekem kellett gyógyszert vinni neki otthonról!
- Milyen dolgokat kell kórházba vinni a babának?