Mennyire vagytok féltékenyek? Mi számít megcsalásnak? (beszélgetés)
Fehérneműn, fogkefén, pasin nem osztozom :))
Ezért nem érdemes féltékenynek lenni, ha én kevés vagyok neki, akkor menjen isten hírével, keresse máshol a boldogságát :))
olvasom itt a nyitott kapcsolat kategóriát és arra jutottam,hogy akkor legyen inkább valaki független és keressen egy "legjobb barátot" ha érzelmileg kell támasz neki,de milyen hülyeség az,hogy van egy társam vagy párom vagy mindegy hogy nevezzük...de belefér a testnedv csere?!hogy mással is legyen,de a feltétel ne hozzon haza betegséget,meggyereket???:OOOOOOOO
úristen én nem tudnám ezt elképzelni:D
akkor minek????:O:D
"mert lehet szeretni így is a másikat" dehogy lehet....az már csak max barátság,de akkor ne hívjuk a párunknak ...nem?:D
úgy gondolom,hogy egy kapcsolatban kizárólag 2 embernek kell lennie...és nem ennek is-annak is... bár kitudja,ehhez még fel kellene nőnöm:D
:DDD
MINDEN amit a sajátunk vagy a másik nemi szervével csinálunk:D
Ő azt mondja szeret..én pedig "lázadok". Egyetemre járok. pedig utálja, próbálom meggyőzni, hogy a szeretet még egyenlő a kalitkával...
De sokszor elgondolkodom, hogy meddig bírom így..?
de ezt nevezném szerelemnek. 12 éve vagyunk együtt, nem szerelemmel indult, nagyon nem és pont a múlt miatt fektettük le a szabályainkat. Ahogy írtam úgy kb 7 éve nem volt semminemű kapcsolatom/unk harmadik személlyel. Igény sem merül fel rá. Így nézve azért belefér a szerelem/szeretet kategóriájába? ;)
Sokan 1-2 éves kapcsolattal áradoznak eget rengető szerelemről aztán itt is ott is félrelépnek így vagy úgy, átverik egymást, hazudoznak, titkolóznak. Akkor most melyik a jobb?
Nálam a szerelem a maximális őszinteséget jelenti, azt hogy tudom, hogy párom egy percig sem áltatna hazugsággal és én sem őt.
A féltékenység alapja a félelem attol,hogy a társunk megkapja mástol azt amit mi nemtudunk vagy nemakarunk megadni neki!Ha nemáll fent ilyen tényező akkor nemalakul ki bennünk a félelem.
Az aki hiányt szenved,nemkap meg társátol számára fontos dolgokat az megkeresi magának.Mástol megkapja ekkor van a megcsalás.Mi számit megcsalásnak?Ha a társunk mástol kapja meg azt amit tőlünk kellene!
Hülyeség.
:)
Hát akkor mi vagyunk a fehérhollók párommal. Nálunk "belefér" a testnedv-csere is, vagyis maga a mechanizmus, mert szigorú szabályok vannak, nem csinálunk gyereket és nem szedünk össze nyavalyát idegenben!
De ez párkapcsolat és emberfüggő!
Nekem az lenne a megcsalás ha valakibe beleszeret, azt nem tűrném.
Esetünkben az utolsó fizikális kapcsolat idegenben úgy kb 7éve volt, valahogy amit szabad már nem is olyan csábító ;)
Ez mondjuk eléggé frappáns megfogalmazás! Gratula!
És mondjuk itt akár pontot is tehetnénk a végére!:))
További ajánlott fórumok:
- Mikortól számít megcsalásnak?
- Szerintetek, ha valaki chaten egy vadidegennel bármiről beszélget, szexről is, az megcsalásnak számít?
- Megcsalás és féltékenység.
- Ti mennyire vagytok féltékenyek a párotokra?
- Ez megcsalásnak számít? Ti hogyan regálnátok erre?
- Ez megcsalásnak számít? Kinek mi számít megcsalásnak?