Mennyire vagy óvatos az interneten? (beszélgetés)
Letagadják. :D
Én is fedeztem fel már itt ismerősöket, akik sosem hallottak erről az oldalról.
Igyekszem mindig olyat megosztani ami bármikor vállalható.
A nem vállalható véleményeimet offline szoktam megosztani az érdemesekkel.
:D
Különben amiket én leirok, akár személyemhez is köthetik, csk azért őrzöm az inkognitómat, mert a többiekről sem tudom, hogy kik ők de ha mégis kiderülne, gondolom túl sokra nem mennénk egymás nevével lakcimével.
És a másik, a külvilág szemében ciki a hoxán fórumozni
És az, aki az én leirásaimból olyan infóhoz jut, hogy csalni próbál,le a kalappal előtte, az egy életművész.ma pl megosztottam, hogy mit főzök.
Óvatos vagyok, facen instán nem vagyok fenn. Rövid ideig fenn voltam,de sem magamról, sem családtagjaimról nem tettem fel képet.
Ami nem hivatalos és személyes, kamuemailcimen bonyolitom,mint pl a hoxát is
Magamról is minimális mértékben, családtagjaimról egyáltalán nem nyilatkozom.
Én nagyon. Semmilyen személyes adatot nem adok meg, nincs facebook-om, insta oldalam, netes vásárlásokhoz egy virtuális prepaid Mastercardot használok. Létrehoztam egy e-mail címet, amivel hírlevelekre iratkozom fel, ergo még az e-mail címem sem forog "közkézen".
Ha adakozom, nem érdekel, hogy a "kedvezményezett" mire használja fel, de nem ért még csalódás. Nem vagyok áldozat típus 😇
Nem tudom.:) Ez a kérdés.
Itt a hozzászólásainkat ki lehet listázni. Valaki elkezdi olvasni és rögtön lesz valamilyen elképzelése rólunk.
Én megnézem kivel mit osztok meg. Nem adom ki magam.
Ezt az adományozó eltűnést nem értem. Van számtalan névtelen adakozó, az miért baj? Én sem feltétlenül saját névvel adnék.
Pl, ha én úgy döntök, hogy vkinek vmiért adakozom, akkor utána nem követem nyomon, hogy mi lesz a pénzzel.
Magánszemélyeknek csak akkor, ha közvetett ismerős, de szervezeteknek is csak olyanoknak, akiknek ismerem, követem a munkáját.
Vásárolni csak nagyobb webshopokban, meg amiket már kitapasztaltam.
Képeket, infókat semmi olyat nem osztok meg, ami kellemetlen lehet.
Politizálni, vagy nagyon szélsőségesen megnyilvánulni meg csak ismerősök között szoktam, család, barátok, közelebbi kollégák.
Mit teszel vagy nem teszel azért, hogy ne találjanak meg a csalók?
Pl. olvastam, hogy valaki leírta milyen szerencsétlen, majd egy ember adakozott neki aztán eltünt.
Mit gondoltok arról, hogy milyen mélységig oszthatjuk meg magunkat a gondolatainkat a neten, hogy azzal a későbbiekben ne tudjon visszaélni senki?
További ajánlott fórumok:
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Molitor Mária - avagy miért szeretik az emberek a másikat lealázni az interneten?
- Mennyire normális ismerkedés az, hogy interneten nem igazán kérdezi meg, hogy mit csinálok, csak akkor ha találkozni akar?
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Hallott valaki az internetes keresetnek olyan lehetőségéről, ha van honlapod vagy portálod, és reklámot engedsz be, amiért fizetnek?