Mennyire normális ismerkedés az, hogy interneten nem igazán kérdezi meg, hogy mit csinálok, csak akkor ha találkozni akar? (tudásbázis)
Véletlenül se bántasz meg azzal, ha nem így gondolod.
A te életed a te gondolataid.
FI se bánt senkit azzal, ha neki is a trécselő pasi az elvárás. Csak így nem érti a helyzetet.
Teljesen normális.
A normalis férfiak nem trécselnek az interneten, mintha falusi pletykás asszonyok lennének. Örülj neki.
Én nem látok az eddigiekben semmi problémát.
Ha nő és férfi, az egyik többet/kevesebbet szeretne.
Sok függ attól, ki milyen helyzetben van abban az időben.
Vannak emberek, akik a billentyűzeten való kattogást nem tartják beszélgetésnek - nem is az.
A beszélgetés élő szóval történik.
Általában, ha beszélgetést kezdeményez valaki, akkor azzal kezdi, hogy "hogy vagy?"
Nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani - sokan csak udvariasságból kérdezik és nem azért, hogy utána fél óráig panaszkodást hallgassanak.
A megosztott posztok, képek... biztos, hogy csak veled osztja meg? Lehet, hogy minden ismerősével és akkor nem csak neked, személyesen szól.
Szerintem túlgondolod ezt az egészet.
Mert az a válasz a fenti kérdésre.
Cukkolja az illető.
A fene vigye a lepénylesőmet, ezt a választ kihagyhatnám.
Mit is jelent magyarul a flirting?
Nagyon is normális viselkedés. Mert ha napont kérdezné mit csinálsz, akkor pedig az lenne a baj, hogy miért ellenőrizget.
Az, hogy nem korlátozódik az internetre nagyon az érdeklődése inkább azt mutatja, amit két előttem hozzászóló is írta, hogy nem a világhálón eszik, tv.ik, alszik és éli az életét. Inkább örülj, szerintem, mint ezen keseregsz.