Molitor Mária - avagy miért szeretik az emberek a másikat lealázni az interneten? (beszélgetés)
igen, és mivel az életben nem mernek kiállni saját magukért, így névtelenül bántanak másokat.
és az a legszomorúbb,hogy még csak fel sem tűnik nekik, hogy mit miért tesznek.
hm..nem csak a tizenévesek képesek ilyen pocskondiázásra...
nagyon sok harmincas, negyvenes érett asszony is elszégyelhetné magát itt a hoxa fórumokon is.
sziasztok!
én azt tapasztaltam, hogy sokszor olyan emberek aláznak másokat, akiket otthon aláznak, akiknek "kuss" a neve otthon, ahogy szokták mondani. ott megbújnak mint a nyuszi, ott csendesek, alig szólnak, nem tudnak érvényesülni, nem tudnak magabiztosak lenni. de ezeket az embereket, irányítják, oktatják, zsinóron rángatják. a felgyülemlett agressziót pedig feljönnek ide levezetni. csak azon kellene elgondolkozniuk, hogyha van is feszültség az emberben, akkor úgy is le lehet vezetni, hogy kikapcsolódok a neten, beszáll egy kedélyes társalgásba, és máris megfeledkezhetne a bajairól. vagy ha nem tud uralkodni magán, akkor minek megy netes társaságba is lejáratni magát? nem értem az ilyeneket. konkrétan élvezik ha kötözködhetnek, ha valakit alázhatnak, és azt hiszik ezzel kivívják mások megbecsülését, pedig csak kiállítják a szegénységi bizonyítványukat. :(
BOCSIKA!!!!!!!!!
Jelentkeztem a klubba!!!!!!
Örülök, hogy már jól van!!! :D
Olvastam persze, de válaszoltam is, vagy nem????
Bakker akkor nekem is kell az a gyógyszer!!! :D :D
Jézusom, mi történ????
Hát a naplómba én is leírtam, hogy milyen bajokon vagyunk túl!!! Nálunk a párom volt nagyon rosszul!
hAHÓÓÓÓ itt vagyunk ;)
Vera is csak ma válaszolt vissza!!! :=(
Helló csajok!!:O)
Hát itt bandáztok?????????és nem szóltok??:O((
Nem is a kutyámról beszéltem, de mindegy!
Nem a témáddal volt baj, hanem a stílusoddal, de azt hiszem én itt és most befejeztem mert se így se úgy nem lehet normálisan kommunikálni veled, direkt elbeszélsz az ember mellett!!!
További sikeres fórumozást, és remélem megtalálod a színvoladnak megfelelő társalkodóidat!
Valóban nem ismerünk, de azt gondolom, hogy az ember nem tud kibújni a bőréből,és ha te így fórumozol, akkor nem vagyok benne biztos, hogy az életben másképp állsz a dolgokhoz. Tudod sokan tényleg azért jönnek ide mert valóban beszélgetni akarnak, és nem csak "viccből" indítanak egy témát. Persze, nyilván sokkal egyszerűbb arctalanul arcoskodni, de veled ellentétben én nem szedtem le magamról a képeket, és semmit nem változtattam az adatlapomon, még az után sem, hogy elmondtam a véleményem őszintén! Mert attól még ugyanaz a véleményem, mint eddig.
Mondom még egyszer senki nem itélkezett, hisz nem is teheti, csak te feldobtál egy labdát és voltunk páran akik leütöttük!
Tudod amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten!
látod, tudsz te ilyen is lenni....
igy már más a helyzet. viszont azzal számolnod kell, hogy mindig lesz ember aki emlékszik. ezért, örök intelmül: netre csak mindig azt és annyitamennyit vállalni lehet! akár 30-40év múlva az unokák előtt is! jóakaró mindig lesz, aki kutakodik a múltban, legalább a világhálón ne találjon semmit.
részemrőlvége a kioktatósdinak, ha indítasz új, játékos, vicces vagy akár komoly, beszélgetős-csipkelődős fórumokat, rám számíthatsz! a jópofaság éa az ordenáréság azonban két külön dolog, ezt most egy életer megjegyezted :))))
részemről pussz, pussy cat!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?