Mennyire mérgező a gyufa feje? Mérgező egyáltalán? 1 éves gyerekem lerágott egyet ma. Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
Látod a dátumot nem is néztem! Rá mentem a fórumokra és tetszett a címe...
Azzal én is egyetértek, hogy jobb oda adni valamit, mint tiltani...
Nem szabad a szívedre venni a dolgokat. Az én Mazsolám is harapott már bele a tormbita virág levelébe és rögtön itt néztem utánna, hogy mérgező-e a növény. Mikor kiderült, hogy igen, a levéldarabokkal amiket kiszedtem a szájából puzzle-tem egyet, mire rájöttem, hogy egy ici-pici darab hiányzik. De tiszta ideg voltam végig, mert azt írták, hogy két órán belül jelentkeznek a tünetek.
A gyufát az enyém is követeli a csörgés miatt és bevallom a kezébe szoktam adni a dobozt. Remélem nem köveztek meg érte, de attól még úgy gondolom nem vagyok felelőtlen anya.
Szia!
Örülök, hogy minden rendben van! :-)
Nekem is rosszul esett volna, ha így beszólnak...
Gratulálok, hogy még szoptatsz! Remélem az én kis Drágám is szopik olyan idősen, mint a te kisfiad! :-) Az éjsztakai cicizés még nálunk is meg van, és egy jó ideig meg is marad szerintem...
Csak olyan az életünk, mint bárki másnak!
Gyerek, munka( már ha lenne nekem is, addig marad a társadalmi), háztartás, egyebek. Csak nálunk kicsit jobban össze kell hangolni az egészet.Néha nagyon nehéz, de mindig akad valaki, aki megráz, és utánna egy kicsit gördülékenyebben megy minden.
Egyáltalán nem bántottál meg! Sőt! Örülök, hogy valaki érdeklődik.
Nehéz a helyzet, de nem reménytelen!
Megoldom!Igaz, hogy még fiatal vagyok, de sokmindent megéltem.
Jajj, remélem nem haragudtál meg rám! Nem akartalak megbántani!
Próbálj meg itt sorstársakat keresni! Talán lesz valaki olyan, aki tud nektek segíteni!
Igen. Leszámítva, hogy idegrohamok kerülgetnek folyamatosan a 4 éves miatt! Nagyon okos, de senkinek nem kívánom azt az érzést, hogy nevelnéd a gyereket, de nem tudod!
Állandóan mozgásban van, és a testvérein vezeti le az energiáit! Most beszéltük meg a pszichológussal, hogy hogyan próbáljunk meg haladni is a fejlesztésében, ne csak egy helyben álljunk. Egy év alatt, mióta járunk, csak romlott a helyzet.
Na ezért vagyok depis!
De sokmindent nem tudtok a gyerekeimről, na akkor mondanátok, hogy nem hangzik jól!
Szia!
Hmm..ez nem hangzik jól! :-(
Azért remélem most már minden rendben van a gyerkőcökkel!
Szia, bezike!
Örülök, hogy nincs semmi baja a kisfiadnak! :-) Egy kis gyerekes Anyukának jó tudni, hogy ha ilyen történik nem lehet belőle gond! :-)
A rosszakarókkal pedig ne is törödj! :-)
Üdv!
Még nem ismerlek benneteket, új vagyok!
De örülök, hogy itt vagyok!
Képzeld, nekem is a gyerek az első! Van 3. Amikor a kislányom 3 éves volt, szépen játszott az 1 éves öccse járókája mellett. Apa és a nagyi vele szemben ült, beszélgettek egymás mellett, én a járóka mellett ültem és etettem a kicsit.Ki volt takarítva alaposan mégis megtalált egy 5 forintost a lány és lenyelte! Ott voltunk mellette és figyeltük mind a hárman! Balesetek mindig lesznek! Mégha a gyerek is az első és az utolsó! Az volt a szerencsénk, hogy a férjem megmerte mozgatni az érmét a kislány torkában, mert megfulladt volna mire kiér a mentő!
Ne ítélkezz! Segíts!
Azért küldtem virágot, hogy nehogy a szívedre vedd a hülyeségeket :)! Itt sok ember megfordul, bele lehet futni, mint az utcán is.
Szerintem jól tetted, hogy tanácsot kértél. :)
Az ilyen, és hasonló be*gatásoktól égnek áll a hajam. Képmutató, okoskodó, de értelmetlen hozzászólás. Kár miatta koptatni a billentyűzetet.
Különben is, nem az volt a topic címe, hogy Mennyire mérgező a gyufa feje? Mérgező egyáltalán? 1 éves gyerekem lerágott egyet ma. KI AKAR ELÍTÉLNI??
13. bejegyzésem 2009-01-19 19:33
Részlet a Felhasználói szabályzatból:
Tartsd be a NETIKETT szabályait!
Ne írj trágárságokat, gorombaságokat, ne személyeskedj másokkal!
Vagy csak még egy példa:
Mit csinál most a gyerek? 1989. (Totyogók) 2009-09-26 13:51
A szomszéd gyerekekkel homokoznak. -írtad te... és te pedig bent neteztél. és beszólt valaki? Megcsíphette volna méhecske.. ejbej....
Vagy a másik fórumon kérdezte valami a Negró reklámot, te válasz helyett ledorongoltad, milyen fórum, van kereső. - igaz, de mégiscsak beszóltál.
Nincs is vele gond, csak akkor ne mondd hogy nem szoktál. =vagy ne olyan helyen ahol meg lehet nézni összes eddigi hozzászólásod :)))
Na azt hiszem le is zárom a témát részemről.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Számítógépfüggő a 12 éves gyerekem, mit csináljak, segítsetek!!!
- Ki közösitik a gyerekemet az osztálytársai mit csináljak szoljak nekik, hogy miért?
- Mit csináljak, hogy a gyerekem ne utálja a fürdést?