Mennyibe kerül most egy abortusz? (tudásbázis)
Köszi a helyreigazítást:P
Akkor majd biztosan
örömtáncot lejt az a magzat a méhében...
Másrészt tényleg nem az erkölcsi kérdésekről szól a fórum, de nem is a tényekről...
Anyagiakról.
Szia
A csekk, amit kapni fogsz nem egész 30e FT lesz, ezt kell postán feladni.Az anyagi része ennyi.A kínos az a nővédelmiben a bla-bla, és miért akarod elvetetni, nem e lehetne megtartani stb.stb..Ha határozott vagy,nem lesz gondod.A következmény?Veszélyes e? Általában nem és általában tudsz még szülni utána..ÁLTALÁBAN.Vigyázz magadra!Üdv.
Missed ab. lett, amikor az első magzatom elhalt bennem, hetekig depi, és önmarcangolás:(
Azóta egy "kedves" ismerősöm megnézette velem a Youtube-n a Néma sikoly c. dokumentumfilmet.
Horror a babának, horror a mamának:'(
Nincs, aki segítsen?
Az apuka? Szüleid? Apa szülei? Barátnők, akiknek esetleg van már gyermeke?
Egyébként a mi falunkban az a szokás, hogy átadjuk a többi anyukának a ruhákat, amiket esetleg nem szerettünk vagy nem tetszett, vagy esetleg már nem akarunk másik babát vállalni, és akkor egymás között elcserélgetjük még bögrékre meg ilyesmikre is.
De ez csak onnantól indul, hogy elmész a védőnőhöz, és beszélgetsz az éppen ott tartózkodó anyukákkal.
Hanyadik hétben vagy?
Jól van nyilván dönt úgy ahogy jó nem lebeszélni akarunk csak felvilágosítani akik sajnos már ezen átestek
És próbálj meg többet ne ilyen helyzetbe kerülni:)
Dönts belátásod szerint mi leírtunk mindent remélem jól döntesz
Minden műtétnek megvan a maga veszélye ez tény persze nem törvényszerű, hogy így legyen csak jó tudni mire is vállalkozik az ember.Mivel nem szülzél még
igy egy tágitót tesznek fel laminária a neve egész éjjel lesz fent ami kitágítja améh szájat annyira, hogy az orvos az eszközzel beférhessen és nyilván való azzal a kaparós eszközzel ki be fogja húzni, hogy kiszedjen onnan bentről mindent és akkor van gond ha véletlen tovább szalad ez a kaparó akkor sérülhet a méh falat igen ezt is jó tudnia a kérdezőnek ez egész beavatkozás kb.10 perc utána vissza visznek pihensz és ha minden okés már délután haza is mehetsz.Ja és majd kell szedned antibiotikumot a fertőzések elkerülése miatt.
Szia! Én nem egészen 18 voltam, mikor megszültem (császárral) az ikreimet. Aztán 14 hónappal később a 3. fiunkat. El kell, hogy mondjam egyik sem tervezett terhesség volt. Ráadásul az ikreket egyedül vártam, mert az apukájuk lelépett. A 3. fiam apukája nagyon szereti őket (ma már 6 évesek), mintha csak a sajátjai lennének. Ja és tavaly áprilisban megszületett az első tervezett babánk, aki szintén fiú.
Ezt csupán csak azért osztottam meg veled, mert fiatalabb voltam, kettőt vártam, Érettségi közben. Mind ezek mellett még az anyukám is meghalt, mikor az ikrek alig voltak 2 hónaposak.
Gondold meg jól, mit teszel, mert benne van a pakliban az is, hogy soha többet nem lehet babád. Megéri??????
Én most 24 vagyok van 4 gyönyörű kisfiam. De ha terhes lennék (ami nem lehetek már) akkor sem dobnám el magamtól a picinyke éltet.
Remélem segítettem valamelyest.
30.000 Ft , nov 1-től pedig már senki nem kap kedvezményt rá, akármilyen hátrányos helyzetű
Igen veszélyes, vákuumos leszivás után egy borotvaéles kanállal távolitják el a méhnyálkahártyát, átvághatnak vele, stb...
ha érzékeny vagy dolgokra, az altatás is veszélyes, de nem annyira, mint az emberke, akit megöletsz.
Nem vagyok abortusz ellenes, de meg fog halni a babád :-( belegondoltál???
van akinek egy méhszájtágítása se volt és kinyílik a 30.héten a méhszáj, nekem 2 volt és erőszakkal se nyílt volna ki :-D
ez adottság kérdése, ki mennyire jól regenerálódik, mennyire jók az izmai, szövetei stb...
én majdnem 23 éves voltam mikor született a fiam. 21 évesen mentem férjhez és az első perctől kezdve szerettünk volna babát! nekem nem vinne rá a lélek hogy elvetessem...de persze ez mindenki maga tudja( nem bántásból írtam)
az abortuszról nem tudok neked mit írni, szerencsére nem volt benne részem!
szerintem jól gondold meg. biztos nincs más lehetőség? örökbe fogadás esetleg? olyan sok házaspár vágyna egy pici babára...
Lehet utána gyereked de fent áll majd a koraszülés vetélés esélye mivel kitágítják a méh szájat:(
Nekem már 3 műtétem volt mert elhaltak a babák persze megértelek de nehéz lesz fizikailag meg szellemileg is:(
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerül az abortusz?
- Mennyibe kerül most egy kiló friss cseresznye?
- Mennyibe kerülnek most a termőföldek, szántóföldek?
- A mostani jogszabályok szerint mi szükséges egy vállalkozói kiváltásához és mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül most egy abortusz, ha anyaságin van az illető, és kap rendszeres gyerekvédelmit is?
- Mennyibe kerül egy abortusz Ausztriában?