Mennyibe kerül egy műköröm építés? (tudásbázis)
Én kb. 2000-2500 Ft-ot szoktam otthagyni, attól függ, hogy mennyi extrát kérek. Persze ez már a töltés + díszítés. De nagyon meg vagyok vele elégedve, nem levegősödik alá, soha nincs semmi baja.
Azért annyira ne bízd el magad. Amit láttam, nem is ér többet sajnos.
Szerintem nem szégyen én is voltam kezdő és volt ,hogy valaki lehurrogott de rájöttem ez nem szabad ,hogy elvegye a kedvem és most ott tartok ,hogy itthon dolgozom 3200ft ért és szépségeket alkotok itt Budapesten:)És még azt hozzátenném ,hogy számlaképes vagyok:)És imádom az alkotást:)
Sziasztok!
Szerintetek kezdőként előnyt jelent az, ha valahová felteszem a műkörmös képeimet? Szerintem szépek, de a trend folyamatosan változik én meg lehet még egy kicsit bátortalan vagyok. Mit gondoltok?
Sziasztok!
Kéz és lábápoló műkörömépítő tanfolyamra járok, Budapesten a VIII. kerületben órai gyakorláshoz keresek modelleket csütörtöki napokra(10-16-ig). Amennyiben ráérsz, és szeretnél ingyen műkörmöt kérlek jelentkezz. Az órákon különböző technikával francia körmöt készíthetünk, szigorú, és profi tanári felügyelettel.
Ha van kedved kérlek írd meg telefonszámod az ingyenkorom@gmail.com -ra, visszahívlak!
Tudjuk... mindig akciós.. Mi van? Nem megy a bolt? Így kell reklámozni? Szégyen!
Csatlakozom!:) Otthon megcsinálni a leggazdaságosabb!:D
Műköröm pedikűr manikűr kedvező áron Pilisvörösvár csokonai 9 0620 33 82 931
Kálozi Róbertné Magdi
Van itt valaki aki szegedi? És ha igen akkor tud jó műkörmöst?
Induló készletet ismeritek azzal még olcsóbban lehet kijönni én azt használom és megérte.
Már van porcelánosba is, bár én a zseléset csinálom.
Privátba megírom, hol vásároltam, ha valakit érdekel.
Én 3600-ért töltök franciát, a csillámos az plusz 500 ft. Egyébként a porcelán az erősebb körmökön marad fennt jobban, többnyire. Én ellen példa vagyok :)
Nekem épített zselés van és a sima építés az 4500ft..és ezen flül vannak az extrák...(porcelán díszítés...stb...
Porcelán télen törik?????? Nekem évekig volt műkörmöm, és nekem a porcelén sokkal jobban bevált. Többnyire épített pocelánt csináltattam és se nyáron, se télen nem tört le!!!
Nálunk 4.000 alatt nincs. Olyan 4.000-től 8.000-ig. Hossztól is függ, a porcelán már nem is igazán divat, télen meg nagyon törik.
engem művel altattak, nyílván nem volt kifestve, csak franciára volt megcsinálva, azon átlátszik ha van valami
Nővéremnek és anyukámnak 2500 Ft-ba kerül itt a Jászságban.
veszélyeztetett terhes vagyok,ha műtétre kerül sor az altatás miatt nem jó a műköröm:(((
nem látszik a köröm eredeti színe,így le kellett szedetnem.
Ha terhes vagy nem lehet műkörmöd? :(((
Nálunk Hatvanban egy hölgy az első alkalommal 3800 ft-ot kér, utána 3600 ft.De van olyan is, ahol 4200 ft fix-en bármit is csináltat az ember.( tip, vagy zselé)
Megnéztem az oldalad,nagyon szépen dolgozol!:)
Nekem sajna le kellett szedetnem a körmeim(terhessée miatt) úúúgy hiányoznak.
Nekem most csinálták, de csak a saját körmöm megerősítésével (nincs rajta tipp), így 2.800.-ft volt:) Francia, kis festett mintával:)
Én 2000-ért csinálom, mert még tanulom, de nagyon az az érzésem, h esetleg olcsó, mert az anyagok igen drágák, olvasgatva titket bátran emelhetnék, minimum 500-at? Bááár lassú vok. Igaz gond nincs a munkámmal.. de még szüttyögök :-)
Mondom nekem tényleg nem csak az ár a lényeg:)Nekem ennyiért is megéri,ha csinálhatom:)És alkothatok:)
ahova én járok..51oo a töltés..de szépen dolgozik.
Ez igen...ilyen olcsot még nem is hallottam:-))
Sziasztok!
Én anyagáron szoktam dolgozni,ez 2500ft-ot jelent.és ebben minden benne van.Azért ilyen olcsón csinálom,mert nekem nem igazán a pénz számít hanem az,hogy csinálhatom:)A szakma szerelmese vagyok:)
További ajánlott fórumok: