Kezdő műköröm építési dilemmák (beszélgetés)
Szia, én is úgy vagyok vele, ha már egyszer belevágok, akkor csináljam normálisan, igényesen és ha lehet ilyet mondani "ne középszerűen".
Szia!Nekem 80 ezer ft a műkörömépítő tanfolyam! 35 ezer volt a kezdő csomag, plussz amiket még vásároltam még egyszer ennyi...és még egy csomó mindent szeretnék!Szerintem csak az alapokat lehet megtanulni,én sok videót néztem a neten. Amit utána kipróbáltam, vagy kérdezek a nagyoktól :)
Bocs, szeptemberben. Az "n" lemaradt.
Sziasztok! Én szeptemberbe-októberben szeretném Szegeden elkezdeni a kéz-és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot. 5 hónapos, minden szombaton egész nap tart. Modellt nekem kell vinnem. Szerintetek ez arra elég-e,hogy az alapokat normálisan elsajátítsa az ember? Persze, továbbképzés, stb, tervben vannak. Amúgy mennyire költséges maga a tanfolyam? Mármint a tanfolyami díjon kívül? Itt 230-at kérnek, de az eszközök nálam maradnak, kivéve a csiszolót és az uv-lámpát. Köszönöm a válaszotokat.
Hát nem pörgünk túlságosan... :(
alaprétegbe. de amúgy ulraronda. én nem használom. semmi fénye nincs. inkább kagylólapot rakj bele, az sokkal szebb. és csak hosszú körömbe, rövidbe az is bután mutat.
Oké :) köszönöm próbálkozom :)
A tört kagylót hogyan építjük be,hogy ne álljon ki?
hát, azért ne legyen borzasztóan híg :D de amúgy nem folyik el.
nem folyik el? du. kipróbálom :)
köszönöm
nem. előbb az egyik szín hígan, szétkenni, majd a másik szín a másik oldalról hígan, és átmosni a másikra.
megépítem a két színt és híg átlátszóval vagy rózsaszínnel összefolyatom? :) köszi
híg anyaggal el kell kenni a két színt, egymással szemben.
Gondolom azért sok mindenre rájövök majd magamtól is,nyáron-ősszel szeretném elkezdeni a továbbképzéseket.Addig gyakorolok bőszen :)De hogyan is lehet az átmenetet készíteni?
Igen. Ez ennyi az okj-n. államilag van meghatározva.
Persze a továbbképzés mindenképpen kell,szeretnék is menni!Ápr.10 és 17én lesznek a vizsgáink,gyakorlat már nincs 3hete.Nagyon kevés amit oktatnak,minden technológiára 1 nap volt :(
én nem szeretem. van, aki igen :) ki kell próbálni, hogy neked hogy válik be.
nem ciki úgy menni h nem vagy profi, azért mész, hogy az legyél!
én is a körmös diplomát végeztem el egyébként meg díszítő tanfolyamokat, de még tervezem mindenképpen a továbbképzést!
Hát rájöttem :) de nem hátrálok,csak azt kell eldöntenem,hogy zselé vagy porcelán? Az egyiket szeretném tökéletesíteni
Mi a véleményetek a 2mbeauty márkáról?
persze. amúgy mindenki azt hiszi, hogy csak kenni kell, és minden klassz lesz :) Hát, nagyon nem. Plusz ez egy baromi költséges szakma, de ezt is elfelejtik mondani általában. Aztán jön a meglepetés.
Köszönöm,törekszem,hogy ne maradjak átlagos de be kell valljam nehezebb mint amilyennek látszik :) sokat kell gyakorolni
Köszönöm a válaszod!Mindenképpen szeretnék menni továbbképzésre de előbb még gyakorolni szeretnék,hogy ne teljesen bénán menjek :)
Hogyan lehet a porcelánnal szín átmenetet?
Így van, továbbképzés. Először a körmös diploma, ami három napos. Ketten tartanak ilyet. Darabos Évi, és Fekete Zsuzsi.
Az, hogy mivel szeretnél dolgozni, rajtad múlik. Melyik anyagcsoport jön be neked jobban. Én a porcit ezerszer jobban szeretem pl. De nem árt, ha mind a kettőben profi vagy.
Ne akarj középszerű maradni a szakmában, olyanokból dunát lehet rekeszteni. Ha pedig nem képzed magad, ott maradsz lent, és nem fogja megérni.
Akkor itt az ideje, hogy továbbképzésre menj, mert az alapképzés kb.semmire nem jó, csak és kizárólag az alapokra.
márkákat lehet keverni, sokan azt mondják h nem, de lehet.
melyikben van több lehetőség? szerintem a porcelánban, nem kell lámpázni, gyorsabban kész vagy vele, szebb körmöket lehet vele készíteni, és mivel gyorsabb, ezért több vendéget tudsz fogadni
Sziasztok!Véget ért a tanfolyam...Kérdések sokasága maradt!Kérek minden szakmájához értő műkörmöst,hogy segítsen a tudásával,tapasztalatával jó szakemberré válni!Ha más is így érez csatlakozzon bátran! :)
Első körben:lehet a márkákat keverni?(por,liquid)Melyikben van több lehetőség?Zselé vagy porcelán?
További ajánlott fórumok: