Mi is az a műköröm? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mi is az a műköröm?
sziasztok!
Tanulóimnak keresek modelleket. Szinte állandó jelleggel.
info@stilettonails.hu-n érdeklődhettek.
Sziasztok Csajok!
Mükörmös tanfolyamra keresek modelleket!Akit estleg érdekel irjon privit vagy szekkri76@freemail. hu
Az oktatás Darabos Évinnél van, szerdánként.
Üdv:Kriszti
Sziasztok!
Én is Molnár Erzsókot tanácsolom mindenkinek. Magam is oktatok, és tapasztalat, hogy a máshol végzettek mennyire nem tudnak semmit a szakmáról. Viszont Erzsók megtanít mindent amit lehet, és igazán megszeretteti a szakmát. Csak ajánlani tudom, hogy tőle tanuljatok!
Kérdésre a válasz /szigorúan férfi szem/em/mel, hogy egy rossz döntés minden nő részérélől.. /bocs az üzletrontásért.. :)/
Bár lehet, hogy csak rossz tapasztalat...
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Nagyon érdekel ez a szakma. Bár kicsit tartok attól,hogy béna leszek, de remélem sok gyakorlással kiküszöbölhető. Elszántságban nincs hiány. Már szóltam az összes ismerősömnek,hogy készüljenek.
Igen! Erzsók az egyik legjobb oktató, nyugodtan menj hozzá. És a pn elég jó anyag is.
Viszont otthon is kell sokat gyakorolni, anélkül nem megy.
Sziasztok!
A Perfect Nails-nél indul egy 1 hónapos intenzív, OKJ-és kézápoló és műkörömépítő tanfolyam. Molnár Erzsók tartja. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Szerintetek teljesen kezdőként, átlagos kézügyességgel megtanulható ennyi idő alatt a szakma?Minden nap lenne oktatás.
Sziasztok!
Én magam csinálom a körmeimet és igazából szeretnék tanácsokat kérni, hogyan csináljam vagy hogy hol csinálom rosszul:
Sziasztok!
Én kicsi köveket szeretnék de csak ilyen mályva szinüeket...van valakinek eladó esetleg?köszönöm syasztok
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja magamnak csinálom a körmeimet. Csak sima tip és átlátszó zselé.
A problémám az, hogy valamiért nem sikerül szépen összecsiszolnom a tipet a körmömmel és így a zselé felvitele után mindig van egy halvány folt-felhő-maszat-szerű dolog az összetételnél. Nem tudom, mit rontok el,mert amikor végzek a csiszolással, úgy látom, hogy jó, de aztán kiderül, hogy mégsem...
Ezen kívül a csiszolásnál a széleknél szinte mindig felválik a tip, újra alá kell raknom ragasztót. Ha meg nem csiszolom meg eléggé, akkor a fenti probléma a bajom. Kicsit el vagyok keseredve, nem tudom, mit rontok el. :(
Esetleg tudtok valahol videót kimondottan az összecsiszolásról? Én még nem találtam, mindig csak a végeredményt mutatták. Tudna valaki tanácsot adni? Köszönöm előre is! :)
A Diamond nails oldalán fenn van a teljes építés menete a webáruházban.
Pontosan a nailshopbt.hu oldalán. Ott az indulókészleteknél megtalálod a videót is, hogy hogyan készül.
Én is onnan, meg az ottani fórumból tanultam meg körmözni!:D
Sziasztok! Aki kezdő műkörmös vagy szeretne magának műkörmöt csinálni, annak ajánlom Kéz, lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata c. könyvet. Nagyon részletes, pontos leírásokkal.
Érdeklődni: kingatulip@gmail. com