A műköröm "ellensége" (beszélgetés)
ja, akkor biztosan csak irigykedsz, mert neked nem ment, igaz?
végülis, Leonardonak is volt kézügyessége!
amit te képviselsz, az pedig szűklátókörűség:-)
Én meg csak nézek ki a fejemből és nem tudom röhögjek, vagy sírjak?! Aki ennyire leszarozza a munkát az biztos, hogy nem alkot csak fintorog, de
jó lenne tudni miért gondolja, hogy kevesebb munka, felkészülés kell egy versenyre, mint bármi más művészetben? Azért küldtem neki egy jelet, mert tutti, hogy elgurult a gyógyszere.
Nem azt írtam, hogy ha valaki nem túl szép(bár ugye ez is relatív), hanem arra, hogy igénytelen...így az általad említett példa nem túl jó.
Meglehet hogy rossz tapasztalata volt, de azert eleg ellenseges kedveben is jott ide.
biztos beült valami kontárhoz :D körültekintően kell választani, ma már azért lehet.
Jah, hogy a pasidat egy körmös csaj nyúlta le, vagy a lábadra lépett :D Vagy szimplán csak tényleg nem tudod, hogy milyen egy igazi műköröm, amit már a szakma is annak tart?
Szóval hiába is mondod, hogy tudod, miről van szó, nem tudod.
AMúgy igen, van benne pénz. és még ha tudnád, hogy mennyit visz el! speciel a héten voltam egy majd 100 ezres képzésen, ami két nap volt. :D és még az anyagokról, amit minden hónapban megveszek, nem is beszéltem.. szóval rohadt nagy biznisz, hogy minden szar kifizetése után marad egy minimálbérnyi lóvém, valóban :D
Szep napot! Errol tenyleg nem kellene vitaznod! :D
Naa, ezek utan kivancsi vagyok milyen tapasztalata lehet? De nagyon el van tajolva szegeny! :D
Sajnos túl sok "fingom" van róla, ezért háborít fel a dolog. Ebben a szakmában túl sok tapasztalatom van. De nem vitatkozom a továbbiakban, nem érdemes. Szép napot! :)
Kivancsi lennek, hogy ezt az egeszen egyszeru kezugyessegen alapulo atlagmumnkat TE hogyan vitelezned ki???
De ne is degradáld le, amikor nem tudod, miről beszélsz. Rohadtul nem ugyan arról csacsogunk, csak ezt nem fogod fel...
Igen es az ilyen embernek nem is lehet megmagyarazni sajnos. Igy van, nem a kormosok szegyene, de en ugy latom sokkal tobb az olyan ember akinek van szeme hozza, halistennek.
Én értem, hogy a körmözésben nagy bizinisz és pénz van, de akkor ne dimenzionáljuk már túl ezt az egészen egyszerű kis kézügyességen alapuló átlagmunkát.
fingod nincs a dologról....
Sportteljesítményekre, Nobel-díjak, tudományos kutatásokra. Büszkék lehetünk a borainkra, vízilabdásainkra, nyelvünkre, világhírű költőinkre, íróinkra, Liszt Ferencre, Bay Zoltánra. És még sok erényes hazafira, akik ebben az országban születtek és nagyot alkottak. Hogy nekünk sikerült megfogni Európában a tatárjárást és a kommunizmust. Hogy csodálatosan gazdag agrárország lehetnénk, ha hagyna minket a nemzetközi pénzoligarchia érdeke élni. Talán ezek mellé nem szívesen sorolnám fel a juhhé győztes műkörmikéket, ha nem baj... :))
Ebben igazad van. Tény, hogy vannak borzalmak, mint ahogy van szar ács is, van kontár körmös is. De egyre inkább nem ez az általános.
lövete nincs a műkörömépitésről, egyáltalán arról, hogy valójában mi is az. De ez nem baj, mert nem tetszhet mindenkinek. De degradálni azt a tudást és munkát, amit mások beletesznek ebbe, hát az a szégyen. De nem a körmösök szégyene.
Ennyi erovel akkor fodraszhoz se jarjon az ember, ha nem nez ki tokeletesen mindenhol, mert hogy nez az ki, hogy divatos a frizuraja, de kozben meg egy banyarem.
Neked löveted nincs, hogy mi munka van abban, hogy valaki felkészül egy világversenyre körömépitésből. (de legyen az bármilyen technikai sport, mert ez az) És, ha te ezt a munkát nem tiszteled, az rólad állit ki bizonyitványt.
hát mégis mi az isten ez, ha nem művészet???
[link] ez akrilfestékkel
[link]
[link] ez porcelánporból, ecsettel
[link] ez zselével festve
ez porcelán és akril ötvözete:
[link]
[link] porci és akril
és ez a világbajnok köröm... szó szerint az, matematikai pontossággal megépitve:
[link]
Ha neked mindez nem művészet, akkor te baromira el vagy tévedve :D
Osztom a véleményed.
De tiszteletben tartom azokét is, akiknek ez tetszik.
Tényleg vannak szépek, de elég elrettentő, mikor egy tényleg nem túl igényes hölgy ujjai hegyén ott fityegnek a csili-csálé körmöcskék...
Nagyon szép és dekoratív munkád van:)
Az egy dolog hogy az izlesed nem egyezik a mostani divat szerinti kormokkel, de nem hiszem hogy ennyire le kellett volna hurrognod a mai mukoromepitest.
Miert talan nem jo erzes, hogy a magyarok mennyi mindenben ertekesek a vilagon? Es ezt el is ismerik? Hat...ha szerinted erre nem kellene buszkenek lennunk, akkor mire?
Murila, gyönyörűek a munkáid! Le a kalappal! :)
További ajánlott fórumok: