A mai világban műköröm, szolárium alap egy 40-50 éves nőnek? (beszélgetős fórum)
nem is kell mindig minden "divatot" kovetni.itt van pl . a tetovalas/nem tudom neked tetszik e./de itt egyre tobbet foglalkoznak vele,hogy egeszsegtelen,mert beivodik a tinta a borbe.vagy a piercing a szajban es igy tovabb....
Az nagyon jó. Nem mindig az a helyes, ami elfogadott a társadalomban. Mert a solarium az volt, eleinte mindenki jónak hitte. Az oltások is ilyenek szerintem, szerencsére egyet sem adattam be magamnak, mert most meglehet szívbetegséggel vagy hasonlóval küzdenék.
🤣🤣 Gyantázásról beszélünk. Nem a karomat vágjàk le.
Igaz, amíg neked csinálják az nekem nem fáj...
Nagyon gáz ha valakinek nem maga miatt fontos.
Dehogy fáj a gyantázás. Ez hülyeség.
Nem. A szolárium káros és értelmetlenül teszi tönkre a bőrt. Ha látszik, hogy mesterségesen fenntartott barnaság, még csúnya is.
A műköröm pedig olyan ... mint a műszempilla. Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá.
Egyesek szerint a solarium rákkeltő. Igaz vagy sem, nem érdekel. Ott van a Nap, ami ingyenes solarium. Műköröm helyett körömlakk is jó.
Én az epilátort nem bírom, mert az szálanként húzza ki, az szálanként fáj. A gyanta legalább egyszerre kitép sokat.
Na velem ez biztos nem fordulna elő, az utcán a villanypózna árnyékába is beállok, amíg a zebránál várom hogy zöldre váltson a lámpa :D
Nekem ugyan nem. Erre pénzt nem adnék soha, de ingyért se kellene.
Nekem nincs műkörmöm, szeretem a sajátomat, igaz, azt is csutkàra vágom. :)))
Szoli.. rém fehér a bőröm, meg anyajegyes. A bőrgyógyászom mindig azt mondja 5-5-5 percekkel szerezzek egy alapszínt, jobban járok, mintha a nap égetne szèt. Szóval, nyár elején csak azért járok.
Régen munkatársammal és a gyerekekkel jártunk egy közeli strandra, ő órákig tudott napozni, úgy vittem neki néha fagyit, vagy sört, mert még 2 óra múlva sem jutott eszébe inni.
Én még le sem égek. Sokszor voltunk a tengernél, gumimatracon sokáig voltam a vízen, akkor sem.
Ma meg bújok a nap elől, mindig az árnyékos oldalon megyek, még a buszon sem mindegy, hol ülök.
Én sem barnulok, nem is szeretem a napsütést, kifejezetten utálok napozni, ha csak lehet, kerülöm. Ilyen fehér anyajegyes bőrrel hülyeség is lenne direkt napozni. :D Életemben talán egyszer voltam lebarnulva, de még a tengerparti nyaralásokról is ugyanolyan fehéren jövök vissza. Ha véletlen leégek, akkor sem barnulok be. Mondjuk nem is bánom egyáltalán. :D
Én sem vagyok barna soha. Pecsenyére égni tudok fényvédővel, a májfoltok kijönnek, de barna bőr nuku. Régebben volt szolibérletem, 7 után a maradékot fel sem használtam, eldobtam. Nem baj, nem olyan fontos, pláne ebben a korban már, hogy pirítsam magam.
Mit? Hogy csak 2x tudtam lebarnulni? Végül én sem értem, de jártam régen szoliba is, ott sem barnultam.
Ááááá, megnézni? Úgy sem tudnád, hogy milyen az.
Életemben egyszer voltam hónalj gyantázáson, csak az egyiket engedtem meg, mert mondtam, hogy maradok az epilátornál;)
Nem pisiltem be, de nem volt mindegy;)
Sztem az idősebb korosztály szereti a szőröset. 45 felett inkább, alatta nem.
Én is jártam gyantáztatni, de én magamért, elég sok időt töltök fürdőruhában. Viszont a bőröm nem bírta, a férj erőlködött hogy hagyjam abba. Àttértem IPL-re ami meglepően hatékony volt, de más okból, orvos tanácsra azt is elhagytam. Na az volt a mélypont, úgy nézett ki a terület mint a rühes macska, valahol semmi szőr, valahol néhány szál valahol sűrű. 1,5-2 év volt mire helyrejött, most fazonírozom. A gyanta sokkal kényelmesebb volt, de a férjnek így sokkal jobban tetszik, mint a tök csumpi.
Ismerős körben néha felmerül a téma a nők szavaznak a csupaszra nem a férfiak.
Kozmetikus vagyok, sok sok cuna szőrt gyantáztam már. Gondolhatod hogy a legtöbb nő nem maga miatt csináltatja….
cuna szőr ide vagy oda, nem ezen múlik a szex minősége.
Ez igen,ez már komoly felmérés...
Sikerült beszélned a legtöbb pasival a világon, és ők mind elmesélték neked, hogy miként szeretik a cuncit?
szőrösen vagy szőrtelenül?
Mert ugye ezt írod....ezt állítod.
Nem is Rád gondoltam személyesen, általában a nőkre gondoltam.
Én biztosan nem kínoznám magam senki kedvéért sem.
Persze hogy kinő újra. különben nem kéne 3-4 hetente újra csinálni. Viszont nem szúr ahogy nő vissza.
Szerintem meg pont a legtöbb pasi nem szőrösen szereti. A teljesen csupasz sokaknak nem tetszik, de a vékony csík vagy háromszög ami még bele fér. A teljesen szőröset vagy csak fazonnál szedett már keveseknek tetszik.
Többi felsorolt beavatkozást nem ismerem. Kizárólag magam kedvtelésére csináltatnám-egyszer majd, ha egyáltalán.
Plasztika, kacsaszáj, gyantázás, műköröm, zsírleszívás, mindez a pasik miatt???
mulatságos dolgok ezek...
További ajánlott fórumok: