Műköröm építése törékeny körömre? (tudásbázis kérdés)
Géllakkal még sosem űltem egy óránál tovább a körmösnél. És ebben benne van az oldási, leszedési idő is.
Itthon több idő, mert (sajnos) egyszerre csak egy kezemen tudok dolgozni.
A körmeim nekem is nagyon gyengék és szárazak voltak. Lapokban vált el a körömvég. Ha pedig elázott, akkor szakadt.
Géllakkor használok. 3 hétig védi a körmeimet. Ha leszedem, akkor csak a felületék kell óvatosan megbontani reszelővel aztán fóliázni acetonos lemosóval. Szépen lejön. Alatta a körmeim is szépek, erősek.
Ezzel a védelemmel simán súrolok, sikálok és nem sérül a körmöm.
Az egészséges körmökhöz oda kell figyelni az étkezésre is! Ha ez nem megy, akkor a körömépítésben segítő vitaminokat kell szedni.
Attól függ, hogy csinálják, az én körmösöm mindig egy nagyon vékony zselét ráken, ennek megfelelően maximum abba reszel bele, a körmöt nem bántja.
Én 1 óránál még sosem ültem tovább a körmösömnél, igaz nem kezdő...
A géllak szerintem a legrosszabb választás.
Azt ugyanis közvetlenül a körömre teszik, és amikor leszedik, ahhoz le kell csiszolni a körmöt is.
Nekem is nagyon puhák a körmeim. Az épített zselés köröm viszont lehet akármilyen hosszú, bír mindent.
Az első alkalom amikor megépíti, az tényleg kb 3 óráig tart, de utána csak feltöltés kell + festés.
Egy fontos dolog! Ne menj kezdőhöz, se olcsó körmöshöz, inkább várj tovább időpontra egy profinál, mert a vékony köröm extra érzékeny.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan színtelen körömlakkot, ami nem pattog le 2 nap alatt? Saját körömre, nem műkörömre kellene.
- Felér foltok jelentek meg a körmömön, a végein hámlik, és nagyon törékeny. Mit tegyek?
- Egy törékeny baba és az első nehéz hetek története
- Rágott körömre műköröm
- Nem bírok rájönni a Posta honlapján, hogy ha törékenyként akarok valamit feladni, mennyit kell fizetni postadíjat, tudtok segíteni?
- Meg tudnátok mondani, hogy több mint 2 kg standard csomag törékenyként feladva mennyibe kerül? Nem találom a posta díjtáblázán. :(