Mennyibe kerül a tüdőszűrés 2016-ban? (tudásbázis)
szerintem ez ingyenes.
nekem kijött a papír.
Nem tudom olvassa-e még valaki ezt a topikot? !
Lehet sürgősen kérni a tüdőszűrést, felárért?
Mármint az eredményt!
Csak mar nem küldenek behívót. Ez megszûnt.
Igaz, hazánkban most újra támad a tbc.
Igen, én kibírom... csak a leendő munkáltatóm nem örül neki, hogy ennyit kell rá várni.. :D
Az erkölcsire meg két hetet ráadásul... No comment. :)
No akkor túl vagy rajta :)
1 hét?? hát mit ülnek rajta annyit???
Na, ma voltam. Köszi csajok, tényleg 1700ft volt.
1hét múlva mehetek az eredményért...
Ne os mondd.. Be se jelentkeztem még.. De most megint sokat fulladok.. Lehet megint kell gyógyszer.. (már 2 éve nem kell)
Na akkor szűrésre fel
Egy jó tanács: pontos összeget vigyél,nálunk leüvöltik a delikvens haját akklr is ha 2000-et visz ..
Én is asztmás vagyok.. fél évente járok tüdőgyógyászhoz... meg évente mellkas röntgenre.. van tavalyi mellkas röntgen felvételem, de azt nem fogadják el, mert azt mondták, az máshogy szűr... nem olyan alapos, mint a tüdőszűréshez használatos szerkentyű.
Egyébként én nem értem, miért ragaszkodnak nálam ehhez, amikor a munkaköröm nem olyan, hogy fontos lenne.
Mindegy... ha kell, akkor kell. Én megcsináltatom. :D
Igen. Munkaköri behívóval ingyenes.
Én is csak azóta jártam évente mióta a kehesseg kiderült. De most se kontroll volt.. Amúgy meg kutya bajom.
Már nem kötelező a tüdőszűrés pár éve,nem büntetnek ha nem mész.Csak a munkahely miatt kell menni akinél megkövetelik a tüdőszűrő papírt.Azért viszont fizetni kell, egységesen.Van ahol a munkáltató kifizeti, de van ahol a dolgozónak kell állnia.
Éves szűrésre el lehet menni, akkor azt hiszem nem kerül pénzbe,de ebben nem vagyok biztos.
Vannak bizonyos munkakörök ahol kötelező de alapvetően nem az..
Nekem most nem modták hogy lecsuknak bezárnak felnégyelnek mert 2 éve nem voltam... Pedig asztmás ia vagyok...
Szerintem te behívót kaptál rá. Úgy tudom, hogy ingyenes.
Én maholnap harminc éves leszek, és még SOHA nem hívtak be tüdőszűrésre. Egyszer voltam, amikor elvittek minket általános iskolában... és a továbbtanulás miatt szűrni kellett.
Nem tudom mi alapján hívják be az embereket, egyébként.
Miért, az nem ingyen van? Eddig akárhányszor odamentem, ingyen szűrtek.
Sőt, azt hiszem, még büntetik is, ha valaki nem jár rendszeresen tüdőszűrésre.
Dics mit :)
Ez mondjuk vidéki ár. De sokkal nem hiszem hogy több lenne máshol sem
Sziasztok!
TB biztosított vagyok... Tudja valaki mennyibe kerül a tüdőszűrés? Jó lenne, ha olyan írna biztos árat, aki idén már volt, vagy ismerőse... hozzátartozója volt, tehát idei összeget tud írni.
Munkahelyváltás miatt van rá szükségem...
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Éves tüdőszűréshez kell beutaló?
- Mennyi a vizitdíj a tüdőszűrésre?
- Milyen indokból hívhatnak vissza tüdőszűrés után?
- Kell-e fizetni a tüdőszűrésért, ha az a munkavégzés feltétele?
- Már mindenhol fizetni kell a tüdőszűrésért?
- Debrecenben a Jerikó utcán mennyibe kerül kb. a tüdőszűrés? És mikorra lesz kész a papír?