Mennyi nálatok a tankönyvcsomag ára? (tudásbázis)
Általános iskola 3. osztály 12.500 körül, de a számlát nem láttam, mert az exem hozta el, tőlem csak a pénzt kérte...
Közép iskola, nincs könyvtári könyv, nem foglalkoznak vele.
Bár javasoltam, hogy keressenek felsőst aki szivesen odaadná a tavalyi könyveit,így azokat vissza adhatná az iskolának.
3.osztály 8760ft de nincs benne számteca és ,nyelvkönyv sem.külön kell megvenni
Sziasztok! Első osztály 16500 Ft.( 21(!) db könyv és munkafüzet)+ Mosó Masa, Gőgös G., Ablakzsiráf. Hát, ha ezeket mindet használni fogják... Régen voltam elsős, de tuti, hogy fele ennyi cuccunk nem és mégis megtanultunk írni-olvasni-számolni. Persze nyilván azóta sok minden változott és tanítónő sem vagyok, de akkor is iszonyú soknak találok ennyi cumót.
4. osztályos 15840Ft
7. osztályos 19570Ft
ez így van ha nem tudják kifizetni kérhetnek könyvtári könyveket a suliból az többnyire nem uj könyv és tanév végén vissza kell adni.
Miért csodálkozol ezen? Kinek kellene szerinted az 5000 különbséget fizetni?
Lányom nyolcadikos tankönyveiért 19200 ft-ot fizettünk.
Sziasztok!
Gyerekem 4-be megy 13 880 Ft volt a tankönyv. Ebben benne van a nyelvkönyv + számtech könyv (jár fakultációra) + hittan könyv (egyházi suli).
Füzetekkel is jól jártunk, van egypár amiből a tavalyit folytatják.
tegyél egy kis innivalót is pár falat rágcsát esetleg de ne ragacsosat egy kis kekszet max.
Igazad van, ez eszembe sem jutott.:-)
Ft-ra pontosan hétfőn tudom meg, de az biztos, hogy 15.000,- ft fölött lesz gyerekenként.
Úgyhogy baromira bosszant, amikor a híradók a 7-8ezer forintot szajkózzák.
akkor is szoktak kérni ha más nem üzenő füzetnek vagy lerajzolják a nyári élményüket stb,és van hogy kapnak játékos feladatot irnak egy két sor vonalat vagy ilyesmi
Köszönöm! Azért voltam bizonytalan,mert elsőbe megyünk,tehát írni még nem tud...
Most megy elsőbe az unokám,8800ft volt a tankönyv.
üzemőnek kirendelt füzet+1 füzet amit nem sajnálsz, tolltartó, innivaló..
táska tolltartó egy füzet
Segítsetek egy kicsit... Csütörtökön van évnyitó,rögtön utána 3 óra lesz megtartva. Szerintetek mit kell vinni a 3 órára? Táskát esetleg meg tolltartót? Én hülye elfelejtettem megkérdezni.
Tesóm 9.-be megy,37.000 Ft a tankönyv.
gimnázium 11.osztályában 26.000.-Ft Felhborító!
első osztály: 17.000 ft (mi nem fizetünk érte, de ennyibe kerül)
Hát, nem tudom, de aki a hitel-rezsi-kaja rabságában éli napjait, gondolom nem tankönyvre rakosgatja félre a pénzt. Arról nem is beszélve, hogy ilyen alapon ki lehetne tapétázni borítékokkal a lakást. Ide 100, oda 50 és már nincs is semmi. :(
Már ne haragudj, de ez tapasztalat? Van iskolás gyereked? Tudod hogy mennyit kell befizetni havonta a csip-csup dolgokra?
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide tartozik, de megtudná nekem mondani valaki , hogy most a 3 gyerekesek ingyenes tankönyve mennyire ingyenes?
Arra gondolok,hogy az ismerősömnek fizetni kell több mint 5 ezret (2x, mert ikrei vannak), mert az iskola csak a 12000 forintot (a támogatás összegét) engedi el a könyvek árából.
baromi sok mindenre kell ám így félrerakni,a tankönyvek ára csak egy dolog napi rengeteg borítékot nyithatok 50-100fts tételekkel:((
Első osztály, 7900Ft.
Önkormitól kaptunk 10ezres utalványt, azon cipőt kap a gyerkőc.
Munkahelyem megadta a 23400Ft-os beiskolázási támogatást, ami pont futotta a tankönyveket és az írószereket.
Egész jól jártunk :-))
Azthiszem nekünk volt eddig a legolcsóbb. 8500, másodikban:) Viszont a rajcucc!!! Rajztagozatos.
A tantárgyak helyett van pluszba 4 fakultációs órám, ami plusz 6 könyvet jelent, az alapkönyvek mellett. Emellet nyelvi tagozatos vagyok, ami 4 nyelvkönyvet kíván meg. Egy csomó érettségire felkészítő munkafüzetet kellett megvenni. 2 tantárgyból is emeltszintezek. Igyentankönyvre nem vagyok sajos jogosult. Meg ha beakarok jutni az egyetemre muszáj megvenni, ezek nélkül nem lehet felkészülni az érettségire, sajnos.
:D megvettétek a boltot? hiszen tantárgyatok se lesz már annyi:d
Gimiben végzős vagyok és 32450 Ft-ba fájt - szó szerint - a tankönyvcsomag.
További ajánlott fórumok: