Mennyi kalória van egy 32 cm-es pizzában? (tudásbázis)
Na, vége a találgatásoknak!
Ravasz egy banda, mert nem adják meg egy teljes pizza súlyát, de egyenes arányossággal ki lehet számolni.
Utána egyéni belátás szerint lehet felszorozni a sarki pizzéria feltétgazdagságának ismeretében :(
De éhes lettem...
Sajtos pizza, 230 kalória/ szelet
Pepperoni pizza, 290 kalória/ szelet
Kolbász Pizza, 280 kalória/ szelet
Hús-Feltöltési Nagy pizza, 350 kalória/ szelet
Vegetáriánus pizza, 215 kalória/ szelet
Spenót Alfredo Pizza, 240 kalória/ szelet
Az értékek 1 szeletre vonatkoznak, és egy pizza 8 szeletből áll ugyebár.
Szóval szorozd 8-al...brutál!!!
A 32 cm-es pizza felét ettem meg, és lemértem 360 gramm volt nettó. /A tányért nem mértem meg vele/ erre mindig külön figyelek :)
Vastag tészta, érzem, hogy van benne cukor, a szósz paradicsomos, de abban is van cukor, mert megkérdeztem hogyan főzik... feltétnek sonka, gomba, kukorica. Úgyhogy sajnos reális az a 300 Kcal/100 g de ha nem akkor max kevesebb kicsivel. És hogy miért eszem? Mert nagyon szeretem :) Ha néha vétkezem kicsit ebédre, de max ebédre, akkor utána 1 hónapig megint nem fogok bezabálni. Nehéz megváltoztatni gyökeresen az életmódomat.
akkor jó:))))
jó étvágyat!:)
igen, ez reálisabban hangzik, mint az 1000.
(már csak azért is, mert mint korábban is írtam, én simán elvagyok 1 napig egy ilyen pizzával. szóval kb ennyi kalóriának tuti kell benne lennie)
attól függ mit teszel reá.
pl. ha egy oldal szalonnát akkor tuti,hogy sok :D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Napi két órás kardióedzés és 1000 kalória bevitelével mennyit lehet fogyni?
- Mennyi kalória van a kocsonyában?
- Hány kalóriát esztek diéta alatt? És mennyit edzetek?
- Vacsorára vizes-pudingot főztünk. Egy tálkában kb. mennyi kalória lehet? Nagyon hizlal?