Mennyi idő alatt lehet elérni, hogy kockahasam legyen? (tudásbázis)
sajnos nekem sosem volt szép hasam... Már lánykoromban is, volt rajta kis zsír, hiába voltam "sak" 61 kg. 173 centihez, a hasam sosem volt tljesen lapos. Ezért nincsenek is ilyen vágyaim: megelégednék már azzal is, ha a kis "röcögős hájacskáim" (By Bridget Jones) eltünnének!! :D
Persze, nem maguktól, szeretnék, fogok is tenni ezért, nektek is sok sikert!!
Szia!
Van egy tök jó hírem:D Mindenkinek "kockahasa van"
Rossz hír :Csak azoknak látszik akiknek igen a alacsony a tstzsírszázaléka...nem lehet hasról fogyni lokálisan,csak úgy tudsz ,ha az egész testedet zsírtalanítod ..és amilyen szemét a természet sajna pont onnan megy le utoljára ahonnan legjobban szeretnéd:DDD Szóval ,miután nekünk csajoknak 23 %-al több alapból a testzsírunk ..sokkal nehezebb elérni ,hogy kilátszódjanak a hasfalunkról a hasfal szelvényei...a fiúknak bezzeg..ugye milyen szemétség?!:D
Állítólag igazi kockahas nincs, a versenyzőknek látszik, de akkor napokig vízen kivül szinte semmit nem esznek, aztán még az sem.
Krisz42 tanácsát fogadd meg!
Továbbá ajánlom az insanityt, asylumot, P90-et, + szálkásításhoz diétát.
Sok sikert!
Üdv,
tudok egy jó helyet ahol nagyon szépen, szemléletesen le van írva minden, az utolsó betűig sajátmagán tesztelte az illető.
Javaslom a tanulmámyozását.
További ajánlott fórumok:
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?
- Hogy lehetne elérni, hogy folyton legalább langyos legyen a radiátort? Cirkó keringteti a radiátorokban a meleg vizet, azaz azzal fűtünk.
- Sikerülhet bomba külsőt elérni egy hónap alatt?
- WC csésze víz alatti részét mivel tisztítjátok? Hogy ugyanolyan szép legyen, mint a feletti része.
- Makacs gyereknél hogyan lehet elérni, hogy együttműködő legyen?
- Hogyan tudom elérni, hogy a webhelyre jellemző kis képecske legyen a parancsikonom?