Hogyan tudom elérni, hogy a webhelyre jellemző kis képecske legyen a parancsikonom? (tudásbázis)
íezt nem tudtam (meg még egy csomó hiányosságom van)
Köszi!
És minél jobban telepakolod az Asztalt ikonokkal úgy lassúl a pc felállása
Ott csak a minimális legyen
Jajj de kár....
Akkor megpróbálom a könyvjelzőt használni, hátha hozzádzokok
Köszönöm a segítséget nektek
Értem már
Fox-ban nem is lesz benne
Ahogy alant irják, tedd az FF Könyvjelző menübe
Arra gondoltam, hogy amikor az asztalon egy webhelyre mutató parancsikont hozok létre (asztalon jobb egér gomb, új, parancsikon....), akkor egy fehér négyzetben a mozilla jelképe látható. Régebben pedig pici google, vagy pici OTP bank stb-k jelentek meg. Az ikoncsere lehetőségig én is eljutottam. De ott a saját gépemről tudnék valamit kiválasztani (valószínű még azt is konvertálnom kellene jpeg formátumból).
Ráadásul letöltöttem a win.7-re készült parancsikonválasztékot a chip.eu-ról de azt sem tudom behívni itt az ikoncserében. De mindegy is, mert hiszen abban nincsenek is benne ezek a kis jellemző jelecskék, amiket én szeretnék
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Írj ide egy mai napra jellemző mondatot!
- Mennyire jellemző rátok a TÜRELEM?
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen?
- A parancsikonjaim hozzárendelődtek a Chrome-hoz, asztali ikonjaim mind használhatatlan, mit tegyek?