Mennyire jellemző rátok a TÜRELEM? (beszélgetős fórum)
Talán a türelem szeretehez kötött. Toleráns és megértő azzal vagyok, akit nem szeretek, de erőt veszek magamon..
Ad abszurdum, ha mindenkit szeretek, Türelmes vagyok. Toleranciára a szeretre való hiány miatt van szükségem.. Talán..
Most gondoltam ki..
Türelem: lelki nyugalom megőrzése
Tolerancia: a másság elfogadása
Alkalmazkodás:szabályokhoz való alkalmazkodás
Sajna,igen!:(Nem vicc!:(Persze én vagyok a hibás,mert nekem sosincs kedvem semmihez és türelmetlen vagyok és...és...
A múlt héten pénteken elment vidékre dolgozni,vasárnap jött haza,bekészítettem az összes cuccot,ami kell.Hazajött,semmihez sem volt nyúlva!Még a törölköző is úgy volt ahogy betettem.Elfáradt szegény és munkásruhástól elaludt.Talán kedden zuhanyozott!:(Már nem bírom!.:(
Ja. Erről beszélek..
Szóval ez sem semmi, amit írsz.. :)
Egyáltalán, miért jön ránk a türelmetlenség? Én ma 2 órán át élesztettem újra egy beteget.
Ha megkérdeztek a türelmetlenségről, vagy megkérdezem magam..
Szóval serintem nem is ismertem volna fel ezt a szót! :))
Szerintem ez olyan, mint a matematikában a feladat. Türelemjáték..
Feladat volt..
Türelemből..
Megoldottad! Ha nem is tökéletesen.. Én is ezt szeretném megöldani, összeszorított fogak nélkül.. :))
No várj, minek kellene történnie a 3 nap alatt?
Nincs több vagy más tennivaló, mint 2 nap vagy 4 nap alatt. Mi az, ami miatt türelmetlen lehetnék?
Engem ma sikerült felhúznia valakinek, de nem tettem szóvá.
A tapintatlanságért nagyon haragszom.
Itt a faluban az ember nem szokott a boltban sietni. Sor ritkán alakul ki, és soha nem hosszú. És aki a boltba megy, az rászánja az időt rendszerint.
Ma egy nő állt előttem a sorban. Jó sokat vásárolt, két bolti kosarat is használt.
A pénztáros előtt rövidke kis szalag van, ami fém csúszdával kombinált. A normál alapeset elfér, és a következő vásárló is le tudja tenni a kosarát a szalag elé.
Tehát a pénztáros üti be a dolgokat, a nő felrakja a jó nagy szatyrát is a szalag mellé, és elkezd pakolni. Aztán a másik nagy szatyrot is odarakja és már válogatva pakol. Két méterre a tök üres csomagoló pulttól.
Én ott állok türelmesen a saját kosarammal, amit szerényen felraktam a sarkával legalább, hogy a súlyát ne kelljen tartanom.
Már elkészült a pénztáros, a nő kilép és odatesz még egy karfiolt vagy mit. A pénztáros keresi az árat.
A nő nem viszi el a szatyrait az addig beütött árukkal a csomagolóra, hanem ott áll és vár. És hoz még egy újságot.
Pénztáros az is beüti, de még keresik azt az árat. A nő a cuccaival van elfoglalva, körül se néz. Nem látja csak a saját dolgait. És nem és nem viszi odébb azt a rengeteg cuccát, csak miután fizetett és elrakta nagy körülményesen a pénztárcát is.
Kísértésbe estem, hogy megkérdezzem: főzni is ott akarna-e. Komolyan türelmetlen lettem, pedig nem siettem. Azért bosszantott, mert nem volt oka ennek a magatartásnak, már a vásárlásán látszott, hogy nem lesz problémája a fizetéssel, és nem fog esetleg otthagyni valamit a vásárolt cuccok közül. Két irdatlan nagy bevásárlótáskából is ki lehet venni még valamit, ha netán mégis úgy alakul...de persze lehet, hogy felügyelet nélkül nem akarta otthagyni a pudingokat.
Most belegondolva tán a nyaka is fájt?
Láthatta volna, hogy ott álldogálok a kisebb kosárkámmal, és esetleg ha felém fordul és elnézést és kis türelmet kér, akkor jobb lett volna. Nem maga a várakozás bosszantott, hanem az a magatartás, hogy fel sem merül benne, hogy másoknak a terhére lehet.
További ajánlott fórumok:
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Írj ide egy mai napra jellemző mondatot!
- Tudod, hogy az arab, az inka, a tibeti és az antik-héber horoszkópok közül melyik jegyhez tartozol és hogy mik a jellemzőid?
- Mennyire jellemző az ujjbegyes vércukormérés üzemorvosi vizsgálaton?
- Műtét utáni hajhullás mennyire jellemző?
- Császármetszés után mennyire jellemző a magas vérnyomás?