Ne aggódj,helyre fog állni a vérnyomásod idővel szerintem,de az orvossal tényleg beszélj.Én is így jártam császár után,a fiamat nekem is elvitték másik kórházba,és az én vérnyomásom is magas volt.Nem voltam ideges a gyerek miatt,mert tudtam hogy jó helyen van,én inkább a kimerültségre tippeltem.Helyrehozták a vérnyomásomat,de 3 napot átaludtam,nem emlékszem mik történtek ez idő alatt.
Hát ideges vagyok persze hisz elvittèk. Meg úgy általában is. De tegnap pl jó volt a vèrnyomásom. Az a vicc nagyon fájt a fejem èn kèrtem a mèrèst. Meg se mèrtèk volna
2 napja császároztak reggel. Kisfiam 37. Hètre született ès elvittèk másik városba mert kell neki lègzèstámogatás. Ma mentem volna utána de reggel èbredès óta ilyen 160/90-es vèrnyomásokat mèrnek ès nagyon meg vagyok ilyedve, mert nekem sose volt ilyen magas. Szerintetek valami komoly baj lehet?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.