Mennyi idő alatt kell beérni az otthoni mintával a spermavizsgálatra? (tudásbázis)
sziasztok, nekünk 21-én kell menni spermavizsgálatra. Csak az az érdekes hogy nekünk van egy 3,5 éves gyerekünk. de a második fél éve nem sikerül. Lehetséges hogy azóta változott a férjem spermája? Van ilyen ? És ha van akkor mitől változhat?
Ha nem ezzel van a baj akkor valszeg a petevezetékem nem átjárható. Akkor laparoscopia.
Szamó, páromnak volt már ilyen vizsgálata, a lényeg, hogy 1 óra alatt beérjetek vele. Ezt nekem urológus orvos mondta.
Mi is túl vagyunk az első inszemen, most készülök a másodikra:-)) én bízom benne, hogy most sikeres lesz!
A katonák mozgékonysága a legfontosabb persze a száma is!
Minden rendben lesz!
Szia
Az én férjemét tudom: 4 ml cucc, sejtszám 30 millió fölött van ml-enként, ebből 90 %ép, natúr, jól mozgó. összsejtszám 120 milli körül van.
Erre mondták itt, hogy ilyen jót 2 éve nem láttak, és a Kaáliban is megdícsérte a doki, pedig ott látnak 1-2 dolgot naponta...Szóval ez is rendben szerencsére nálunk.
Nektek mennyi?
Szióka!
Ma megjött az eredmény, de nem igazán tudjuk értelmezni.....
Pénteken megyek a dokihoz, majd ő elmondja, hogy mi mit jelent.
Szia!
Azért írd majd meg milyenek a katonák:)!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Túl vagyunk rajta, várjuk az eredményt.....
Köszönöm szépen a válaszolat!
Mi még nem inszemire megyünk, "csak" vizsgálatra.....
A férfiak nagyon ügyesek. Ők ott a kialakított helyiségben néhány perc (!) múlva ki szoktak jönni az eredménnyel. Jó pár évet jártam/unk, láttam, hogy a leghosszab idő is negyed óra volt. Ne aggódj, meg tudja csinálni ő ott helyben. Arról se feledkezz meg, hogy a friss a legjobb a vizsgálati eredmény szempontjából.
Bíztasd őt egy kicsit: más is ott csinálja, és eddig mindenkinek sikerült.
Nálam bevált.
Együtt érzek.
Ráadásul ott van a munkahely.
Nekem az orvos segített abban, hogy "kitalált" egy betegséget, és mindíg azt mondtam, hogy miért is kell nekem kétnaponként később bejárnom a munkahelyre.
Ha megmondtam volna,hogy gyereket szeretnék, akkor az első leépítésnél az utcára kerültem volna, mert az ilyenektől a főnökök, akik mellesleg "jó családapák", minél előbb igyekeznek megszabadulni. Pedig az ő felesége is dolgozott, aztán terhes maradt, de ezt ők ebben a beosztásban már elfelejtik.
A PCO-T azt tudom sajna, de nem hinném hogy az a gond, elég sok lány bebabásodik ennek ellenére, de ezt Te is tudod:).
A hormoneredmények fontosak lesznek. Olyan nagy gond csak nem lehet, hiszen vagy egy csodás kisfiatok már, és nem is olyan régen"készült" !!!
A Hsg-t is olvastam, hogy rendben vagy.
A 15 hónap várakozást nagyon megértem, én lassan 5 éve élek át ciklusról-ciklusra csalódásokat.
Sajnos semmi sincs rendben.... Már 15. hónap babuci nélkül....
Nálam UH-n kiderült, hogy PCO-s vagyok. Decemberben volt petevezeték-átjárhatósági vizsgálatom, szerencsére mindkét oldal átjárható.
Most csinálom a hormontükröt, holnap reggel lesz a 3. vérvétel. Ha meglesz az eredmény, remélem okosabbak leszünk.
Közben páromat is vizsgálják.....
Köszi!
Már megnéztük, de ugye ez nem számít hivatalos vizsgálatnak:-))))
Nem tudom, mit csináljunk! A kórház kb. 1 órára van innen!
Mi is itthonról vittük, fél óra alatt kellett beérni vele, mert a kórházban is hagynák kb 30 perecet állni. Utánna nézik az elfolyósodását, meg a cuccban a katonák számát, mozgását, minőségét. Jól néz ni a mikoroszkóp alatt, nézzétek meg:)
Amúgy is ez a legkellemesebb része ennek az egész vizsgálatsorozatnak!!!
Sziasztok! Páromnak spermavizsgálatra kell mennie. Azt mondta a doki, hogy vihetjük itthonról a mintát.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő alatt kell beérni vele? Mennyi ideig "használható"?
Szia!
Rég láttalak:)!
Mire gondolsz segítségként?
További ajánlott fórumok:
- Így el lehet végezni a spermavizsgálatot?
- Ingyenes spermavizsgálatot hol végeznek?
- Tudja valaki, hogy a spermavizsgálat eredményét hogyan kell értelmezni? Mik a normál értékek?
- Kemoterápia után mennyi idővel lehet spermavizsgálatot csináltatni?
- Van-e itt valaki, akinél a Maca szedése javított a spermavizsgálat eredményén?
- Tud valaki olyan andrológiát Budapesten, ahol a spermavizsgálat tb támogatott és nem több hónap, amíg bejutsz?