Így el lehet végezni a spermavizsgálatot? (tudásbázis kérdés)
Bigacsek, a"múltadat" azért néztem meg, hogy jól emlékszem-e.
Két napja prosztataváladék-kenetet akartál venni magadtól és megnézni mikroszkóp alatt. Mert azt hitted...nem is tudom, mit hittél.
Láttam, hogy jól emlékeztem, azt a kérdést is te tetted fel. Óhatatlanul ott volt az előző, a 2014-es, hisz évek alatt nem sokat szóltál hozzá semmihez. Amikor én megnéztem, akkor volt 16 hsz-od, a régebbi is ott volt a listában az orrom előtt
Nem kell hőbörögni, sokan keresik vissza más hozzászólásait.
Nem tudom, mennyire vagyok ember, de én legalább figyeltem biológia órákon.
Kedves Okoska törp!
A kérdésedet nem lehetett komolyan venni, bizonyos tudás, intelligenciaszint fölött.
Azt hittem, valaki úgy gondolja feldobja az unalmas óráit, egy agyament kérdéssel, szórakozzon a "nép".
Miért agyament? Nem szoktak eü. képesítés nélkül önvizsgálatot végezni.
Ha mégis nekilát valaki, csak talál egy hüvelyen kívüli ondótárolót. Logikusabb, mint másból kipiszkálni, nemdebár?
Ha beteszed a mikroszkóp alá, tudni fogod mit keresel? Mit gondolsz milyen információt kapsz az ondósejtjeidtől? Majd mankóval a "hónuk alatt, táblát tartva a kezükben, arra írva a diagnózist " kommunikálnak veled?
Mert, ha zéró az egészségügyi végzettséged, nézegetheted a sejtjeidet, valakiből kibányászva, vagy sterilebben megszerezve.
Márpedig nincs semmi végzettséged, ha lenne, nem tettél volna fel kérdésként ekkora orbitális baromságot. Chhh.
Amennyiben viccnek szántad, legyen, lelked rajta, de amennyiben komolyan foglalkoztat a téma, nem urológust kellene felkeresned, vagy nemcsak azt.
Azok a normális emberek, akik egy nő hüvelyéből akarnak visszakanalazni spermát, hogy meglessék mikroszkóp alatt? És ennek mikéntjéről egy fórumon érdeklődnek? Ez a normális?
Áruld már el, hogy miért akarsz ilyet tenni? Bizonyíték, hogy megcsal-e? Vagy ez izgat fel?
Adok egy szívből jövő jó tanácsot. Keress fel egy pszichológust!
Úgy látszik ez rosszabb, mint a gyakori. ilyenek, mint ti, hogy nem is a kérdésre válaszoltok, hanem előbb kikeresitek a múltat... chh. Sose lesz belőletek ember, de legalább a normális kisebbséget hagyjátok!
Azért a többi kérdésem alá lesztek szívesek nem kommentelni!
Pályát tévesztettél. Laboránsnak kellett volna menned.
Gondolom legközelebb kiírsz egy fórumot a véred házi analizálásáról, netán arról hogy hogyan végezhetnéd el sajátkezűleg a vastagbél tükrözésedet.
Csak az a mindegy, hogy ondót vagy spermát szagolsz-e, mert hogy a kettő ugyan az :D
Csak ezt szerettem volna helyesbíteni. Ezt nem tudtad jól. :)
Végül is mindegy, mert a szag talán inkább az ondófolyadékra jellemző, kevésbé a spermiumokra.
Már sose tudom meg, azt hiszem, de ezen nem múlik semmi. :D
Ja, hogy nekem?
Hát jah...
Ó a szerencsétlen.
Él még?
Ja, hogy sperma és spermium...
Felületes voltam, igazad van.
Pláne hogy ezt nem jól tudod, habár a sperma tartalmaz spermiumokat.
Még végig lehet olvasni. :D
Meglepődik még azon is, hogy 4 évvel ezelőtt vallásos volt.
Nem tudom, a sperma nélküli ondónak más-e a szaka, mint a spermákat tartalmazónak.
Nem végeztem összehasonlító szag-kutatást. :D
Nem "ezeknél" nincs magánélet, hanem egy portálon amit leírsz, az visszakereshető a profilodban.
Mit értesz "ezeknél" alatt?
A kora sem stimmel valahogy.
2011-ben választott pályát, mondjuk 19 éves volt. Akkor nem lehet, 2018-ban 29 éves.
További ajánlott fórumok:
- Milyen házimunkát lehet terhesen végezni?
- Hogyan lehet kisgyerek mellett házimunkát végezni?
- Szerinted milyen mozgást lehet végezni porckorongsérvvel?
- Saját körmön lehet zselével körömágy hosszabbítást végezni?
- Debrecenben lehet GYES mellett tanfolyamot végezni?
- Kemoterápia után mennyi idővel lehet spermavizsgálatot csináltatni?