Ingyenes spermavizsgálatot hol végeznek? (tudásbázis)
nekünk ez lett most:
össz. 4ml
30millió/ml
mozgás: 20% élénk, 35% mérsékelten, 20% alig, 25% nem mozgó
morfológiát nem néztek:(
ez OK, ugye?..
Sziasztok!
Én is kiváncsi lennék az eredményre!
A mi tapasztaltunk: két vetélés után kezdtük el a kivizsgálásokat. Debreceni Klinika, urológia- andrológia. Hihetetlen rendes orvos és személyzet. Meg volt a vizsgálat, és két nap után megkaptuk az eredményt.
A háziorvostól lett beutalónk és teljesen ingyenes volt.
Az nem semmi
Nekünk 1 óra alatt megvolt.
Hihetetlen.
Jaj értem, akkor kérjetek beutalót és bemegy a párod és megmondja, hogy a nőgyógyászod javasolta a vizsgálatot, Ő majd mondja a továbbiakat:)
Sok sikert kívánok Nektek:)
Szuper!!! Akkor ez lesz az első lépés. 8 hónapja próbálkozunk,és semmi:-( Én hétfőn voltam nődokinál, azt mondta, hogy ne essek kétségbe....:-(
Már van egy kislányom, 9 éves. De rég volt, lehet, én is "öregszem", 34 éves vagyok. Miért nem jön össze? Nődoki semmi kórosat vagy elváltozást nem talált.
Szerintem adhat, ezt már nem is tudom.
Lehet nem is kell beutaló urológiára, vagy igen?
Azt tudom, hogy mi a nőgyógyitól kaptunk, de hallottam olyat, hogy nem is kell.
Persze, oda kell menni, a kórház urológiai szakrendelésére.
Nekünk a nőgyógyászom küldte el a férjem urológushoz és Ő mondta, hogy mit hogy kell csinálni.
Nem fizettünk érte sosem.
További ajánlott fórumok:
- Így el lehet végezni a spermavizsgálatot?
- Mennyi idő alatt kell beérni az otthoni mintával a spermavizsgálatra?
- Tudja valaki, hogy a spermavizsgálat eredményét hogyan kell értelmezni? Mik a normál értékek?
- Székesfehérvár-Siófok környékén végeznek még ingyenes kombinált vagy integrált Down-szűrést?
- Budapesten hol végeznek genetikai tanácsadást és beutalóval ingyenes-e?
- Budapesten melyik kórházban végeznek ingyenes Down-szűrést? Minél több információra lenne szükségem!