Mennyi idő alatt estél át a hányás, hasmenéses betegségen? (beszélgetés)
Köszi a grape vital csepp tippet! :o) Kipróbáljuk!
A grape vital csepp csodákat tesz! Ha rögtön a tünetek jelentkezésekor elkezded emelt adagban szedni rögtön agyoncsapja a vírusokat,,bacikat. nem tudnak tovább szaporodni. Így hamar és kisebb, kevesebb tünettel gyógyulsz. Nálunk mindig van itthon!!! Én a gyerek tápszerébe csöppentem, akár egy orrfolyás kezdetekor is!!!Sok sikert!
Ja és Emócio 7.84 el lehet a flórát visszatelepíteni. Ez is egy csoda! 82 féle jótékony bacit tartalmaz!!! Kisgyerekek és várandósok is szedhetik mindkettőt, csak természetes dolgokat tartalmaz!!
Volt már több 2 napos...ahh mozgalmas 2 napok voltak.
Nekem muszáj lesz mennem, mert ha nem mennék, hát jó benyomást tennék bizonyára az első munkanapomon...! Pff...
én csak mondtam megyek,de nem mentem,lehet ideje,mert kivagyok:O
Hát valószínű...mi smectát szedünk, b6-ot hányinger/hányás ellen, és normafloret. Én már jól vagyok, holnap megyek dolgozni.Első munkanapom lesz. :o)
akkor én ebbe estem bele?:O
szép..1 hete tart:D szédülööök is:D
idén nem volt Ilyen megbetegedéseM, egyébként a regrövidebb - bár számomra túlontúl intenzív - kb. 8 óra alatt zajlott le, de akkor az időm 70 %-t a budin töltöttem és nem mindig tudtam, hogy melyik felemmel fordúljak a kagylóhoz. A leghosszabb kb. 1 +1/2 hét volt, de az a belekre húzódott valami volt még gyerekként.
Köszi a biztató választ. :o) Én is ebben reménykedem, hogy ő már átesett ezen a fránya betegségen 1 nap alatt és nem is fogja visszakapni. De azért az apuka kerülni fogja. :o)
Szia! Mi így kezdtük a bölcsit szeptember elején. Mind a két kisfiam hányt és ment a hasuk, pár napos eltéréssel. Szóval simán ping-pongozhattak volna. Ez egyszer végig ment rajtuk, megtisztult a szervezetük. Azóta eltelt egy hónap és nincs semmi bajuk. Biztos nem kapja vissza.
És szerintetek ha kisfiam már átesett rajta, ettől függetlenül elkaphatja még egyszer? Most épp ahogy írtam is, a férjem beteg.
Évtizedek óta minden ősszel, amikor elkezdődik az iskola, az óvoda, van ilyen járvány. Sokan elkapják anélkül, hogy lehetne bármi előzménye.
Ahogy jön, úgy megy. Nekem szerencsém van, még a H1N1 vírust sem szedtem el a szomszédtól heteken át.
nálunk kisfiamnak szombat este lezajlott,nekem 2 nap volt..de az első nap volt durva,második már nem annyira.
Szerencsére soha nem kaptam el ilyesmit.
Nálam 3-4 nap volt.Ki sem jöttem szinte a mosdóból ez idő alatt :(( Fiamnál viszont egy nap alatt lezajlott.
simán elképzelhető :) ezek 2, max 3 nap alatt átvonulnak az emberen!Azért még ma is óvatosan az ételekkel, és akkor biztos nem lesz baj :)
Akkor én ezek szerint letudtam mindkettőt 1 nap alatt (tegnap). Ma már erősebbnek is érzem magam, és reggelire ettem pirítóst.
Szia!
Nekem múlt hétvégén volt.Vasárnap hánytam,hétfő hasmenés és vége,kedden már nyoma sem volt.
Ja, egyébként én egészen kicsi korom óta nem hánytam, nem is emlékeztem rá, hogy milyen az...kb. 7-8 évesen hánytam utoljára...!
Sziasztok, én tegnap lettem rosszul kora reggelre. Sugárhányással kezdődött a napom...aztán hasmenéssel. Kisfiam csütörtökön hányt reggel sugárban 2-szer. Neki nem ment a hasa, és ő is helyre jött 1 nap alatt. Ma férjem beteg. Neki sem megy a hasa. Hétfőn kezdenem kell az új munkahelyemen...szerintetek valóban olyan szerencsés vagyok, hogy tegnap estére véget ért a betegségem? Smectát ittam, és normafloret. Próbáltam sokat inni. És ettem is egy keveset...sós főtt krumplit, háztartási kekszet, pirítóst. Nem sokat persze. Van itt valaki, akinél ez a betegség ugyancsak 1-2 nap alatt zajlott le?
Hányásos - hasmenéses járvány 2011
További ajánlott fórumok: