Titeket ledöntött a lábatokról a hányásos, hasmenéses vírus? (tudásbázis kérdés)
Pffff...engem is elkapott pár hete,de annyira hirtelen h szinte egyik percről a másikra. Még jo h pont itthon voltam,mert a görcsöktől és a baromi erős hányingertől nem bírtam mozdulni.A telefon töltőmig nem bírtam elmenni,ami a szoba másik felében volt,hogy felhívjam a párom... :((
Kb este 8ig agonizáltam mire hazaért,egyből ügyeletet kellett hívni... Kaptam egy rakat szurit,normaflore-t. Éjszakára felment a lázam 39-re,de ami az érdekes hogy rá 2 napra semmi bajom nem volt már,leszámítva egy kis egyengeséget az állandó hányástól...De azt a pár órát senkinek nem kívánom.
Most is jelen van! :(
már kb a 8.ismerősöm betegedett meg! :((
Köztük én is! :((
Mi novemberben estünk át ezen, én csak hánytam, kb 2 napig, utána 1-2 nap lábadozás.
A Daedalon nagyon jó, ez kúp formájában is kapható.
Én is átestem rajta decemberben, de semmi sem segített, a normaflore sem!
3x tért vissza! Újból és újból!
Csak az idő segített!
Kb. egy hónapig szenvedtem tőle!
Volt időszak amikor csitult, aztán megint felerősödött. Alig tudtam megszabadulni ettől a nyavajától!
További ajánlott fórumok:
- Bika férfiak! Mivel lehet levenni Benneteket a lábatokról?
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 19 hónapos kisfiamnak hasmenése van már harmadik napja, voltunk ovosnál, diétázunk, hidrasecet kap, mit tehetünk még?
- A kutyámnak hasmenése van és nem tud lábra állni, mi lehet ez?
- A párotoknak hogyan és mivel sikerült levenni a lábatokról?
- Volt valakinek ez a mostani hasmenéses-hányásos vírusa? Érdekelne meddig tartott?