Volt valakinek ez a mostani hasmenéses-hányásos vírusa? Érdekelne meddig tartott? (tudásbázis kérdés)
Én most vagyok benne a vírusban...:S
Hétfő óta tart....szerencsére csak 2x hánytam...de nagyon rosszul vagyok,fáj a gyomrom és megy a hasam....remélem,hogy hamarosan elmúlik,mert minden energiámat leszívja....:S
Úgy látom ez a vírus imád újra és újra "feléledni" és rosszalkodni. Nálunk 5 éve volt először ilyen gond. Akkor a kislányomés én 1 hétig voltunk pocsékul.
Idén júliusban viszont a férjemnél kezdődött. Azt hittem gyomorrontás, de az éjszaka közepén már én is és a lányom is hasmenéssel és hányással kűzdöttünk. Gyakran volt forgalmi dugó a wc-ben. :-( Reggelre a párom és lányom valamelyest jobban lettek én viszont kórházba kerültem kiszáradás veszélye miatt. (Pedig mindhárman gyakran ittunk vizet kis kortyokban.) Még aznap haza jöhettem a kórházból, 3 adag infúziót kaptam. Utána még 2 napig gyengék voltunk, azután újra munka és igyekeztünk elfelejteni ezt az egészet.
Még valami, a lányomnak a gyerekorvos felírt valamilyen bélflóra helyreállító ampullás dolgot, ami a patikában szabadon kapható. Ha kell megkeresem a nevét.
Nekem kb. 2 hete kezdődött teljesen váratlanul, előjelek nélkül, éjjel hánytam, ami nagyon ritka nálam, aztán két napig erős hasmenésem volt, teljesen vízszerű. Szedtem rá széntablettát, 1000mg-os C-vitamint és diétáztam. Többször nem hánytam, de a gyomrom egy nagy tömb volt, morgott a hasam és persze hasmenés. 3 nap alatt szépen enyhült, így bementem melózni, de aztán visszaestem, még rosszabb lett. Bár nem hánytam már, de a hasmenés, görcs az megvolt, folyamatos hányinger és hőemelkedésem is lett...aztán már nem mentem sehová, csak pihentem, így elmúlt. Viszont utána baromira fáradékony voltam, álladóan aludtam volna, utána még napokig alig álltam a lábamon. És most pontosan két hétre rá csütörtökön elkezdett folyni az orrom, tüsszögök, hőemelkedés...:-(
Nem tudom, hogy ugyanaz-e más formában, vagy csak a legyengült szervezetemet könnyebben kapta el a másik fajta program, de mindenesetre erre is figyeljetek, vigyázzatok magatokra! Mézes tea, fekvés és napi 3 gramm C-vitamin!!!
A párom a múlt hetet végig f...ta :) , de nem volt hajlandó elmenni orvoshoz. Amióta elmúlt neki, a dereka fáj, alig bír mozogni. Orvos persze nuku.
Szerencsére én nem kaptam el, rem nem is fogom :)
Sziasztok. Tegnap tök véletlenül olvastam el ezt a topicot mert a kisfiunk mindig beteg és érdekelt hogy ha... akkor mire számítsak. És képzeljétek este nagyon furán éreztem magam azóta meg fetrengek.
Na összességében rég voltam ennyire szarul!!! A mosott .os semmi hozzám képest.
Mindenkinek jobbulást.
nővérem,kisfia az oviból vitte haza.
az egészcsalád benne vann!
remélem,mi nem esünk bele.
Nálunk 2x is végigment a családon 1 hónap alatt: a 3 gyerek és apa.Én megúsztam mindkétszer.
A hányás 2-3 napig tartott,a hasmenésük 5 napig,a középsőnek másodjára másfél hétig.
Ne feledd,hogy apró kortyokat azért iszogass, hiába veszel be hányáscsillapítót vagy hasfogót,minden irritálja a bélrendszert,úgyhogy alul vagy felül,de tuti kijön hamar.
Ami nekünk bevált,a dédike javasolta -megjegyzem nem hittem el,de tényleg bevált- meggylé itatása 1-1 teáskanállal.
-és kitartást! Gyógyulj meg hamar!
Nálunk is a kisebbik hozta haza.Végig ment az egész családon,de a lányok nem hánytak.
A doki nem tudott semmit sem adni rá,csak görcsoldót tanácsolt.
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Volt már itt valakinek fülgyulladása? Ha igen, milyek voltak a tünetek, mit szedett és mennyi ideig tartott a gyógyulás? Minden érdekelne