Volt már itt valakinek fülgyulladása? Ha igen, milyek voltak a tünetek, mit szedett és mennyi ideig tartott a gyógyulás? Minden érdekelne (tudásbázis)
Volt, éles fájdalom, tompa hallás, szájzár.
Anitibiotikumot.
Attól függ hol van a gyulladás. Csal bizonyos esetekben írnak fel fülcseppet, és elég hosszadalmas, türelem kell hozzá.
Ez attól függ, hogy mennyire nagy a gyulladás. Külső,közép,vagy belső fül gyulladás. Nekema harmadik napon használ és akkor enyhül a fájdalom. De volt, hogy csak a cataflam használt (állítólag az már nagyon erős fájdalomcsillapító)
Ha kétségeid vannak, akkor menj vissza az orvoshoz, ne várd meg a kontroll időpontját. Eszméletlen fájdalom tud lenni a fülben. Írj vissza, hogy mi lett veled! Jobbulást kívánok.
Nagyon fáj, és kattog,ha fújod az orrod.
Nekem minden nyáron a strandtól van. (viszont a tengervíztől nincs)
Mindenképp dokihoz kell menni! felteker vékony gézt kenőccsel és betömködi a fülembe,rá vattát rak. A fájdalom elmúlik 3 nap alatt, amúgy kb. 1 hétig tart. Persze utánavigyázni kell: huzat,víz ne érje.
Az orvos szerint enyhébb esetben segít a kövirózsa leve.
Szia!
Nekem kb. 2 hónapja volt a fülemmel baj. Náthás lettem, ami úgy tűnt, hogy elmúlt, majd néhány napra rá megint elkaptam valami vírust. Annyira folyt az orrom, sok napon át, hogy ráment a fülemre. Amikor fújtam az orrom, sípolt a fülem és képtelen voltam kifújni. Nem szoktam náthával orvoshoz fordulni, de most elmentem és kaptam antibiotikumot, a nevére nem emlékszem. De egy pár napig kellett szedni és a másik dobozzal is ki kellett váltanom, mert kevés volt. Ezután nagy nehezen elmúlt, a fülem is rendbe jött.
Nálad mi a baj?
További ajánlott fórumok:
- Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek