Mennyi ideig tart egy hasi uh-vizsgálat? (tudásbázis)
Időnként nincs hasmenésed?
Engem elkönyveltek úgy, hogy pszichoszomatikus vagy hogy írják betegként, mivel évekig mentem orvoshoz, hogy görcsöl, fáj a hasam, néha a derekam, és sokat van hasmenésem.
Tavaly januárban kiderült, hogy laktóz-érzékeny vagyok. Attól volt az összes panaszom.
Max. 10 perc a vizsgálat, de volt hogy én végeztem három perc alatt. Várakozni nálunk hála az égnek nem kell, mert a kapott időpont jó. Sőőt, volt hogy hamarabb értem, és már végeztem az időpontom előtt :-DD.
Én másfél évessel voltam nyáron :-).
Persze:)
Sokat fáj a hasam, aztán "kitalálták", hogy sok a savam..
A házidoki, ennek ellenére elküldött hasi uh-ra is.. (vesekő, vesehomok.. mit tudom én:D )
oké igaz.
nálunk ugyanott van a vizsgálat mindenkinek... viszont járok máshova is orvoshoz, ahol mindenkinek a saját orvosa csinálja az uh-t... így arra nincs várakozás (igaz, a szakrendelésen ,egesik 3-4 órás is :))
Bocs, ha már uh-ról van szó!
Éhgyomor meg teli hólyag?
1-2 óra... basszus! 1/2 10-re megyek.. ugye éhgyomorra.. 1-2 óra várakozás után, tuti elájulok!
(az éhségtől)
a vizsgálat maga -még ha nagyon alapos is az orvos- max 10-15 perc.
viszont sajnos az előjegyzések ellenére is előfordulhat 1-2 órás várakozás.
Azért érdekelne, mert anyu tanfolyamon lesz, és nekem kell vigyázni hugira. (3éves)
Így jobb híjján vinnem kellene magammal:(
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- Mennyi ideig tart a szülés?
- Mennyi ideig tarthat a szerelem!
- Mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
- Ma voltam hasi UH-vizsgálaton.valaki tudna segiteni a lelet értékelésben?
- Hasi műtét utáni, gyulladás és váladékozás. Volt valakinek hasonló? Mennyi ideig tartott amíg meggyógyult?