Mennyi az esélye a terhességnek? (tudásbázis kérdés)
Betegtájékoztató:
Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban A Rezia filmtabletta szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Rezia filmtabletta szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (például óvszert) is kell alkalmaznia.
Egybként az orvosodnak egy csomó kérdést fel kellett (volna??) tennie, laborba küldenie, és az alapján kellett (volna??) felírnia a megfelelő fogamzásgátlót...
Miért kérdőjelezed meg az orvos tudását, szakmai rálátását?
Ha ez mégis megtörtént... miért nem olvasod el a gyógyszered tájékoztatóját ahelyett, hogy itt kérdezel?
Hello!
3 napja teljesen kezdokemt szedek fogamzasgatlot ( rezia) ami a doki elmondasa szerint az elso bevetele utan ved.
A fog.gatlo feltétele,hogy menzesz 1.napjatol kell szedni.
En a mult heti penteki barna folyast nem annak vettem,hanem a szombati verzest-tehat szombaton vettem be az 1.,vasarnap 2.,ma 20:00 a 3.gyogszert. Ejfel korul elkapott a hèv a parommal minket es tartok attol,hogy teherbe estem mert nem vedett ennyi ido utan a fog .gatlo.Egyaltalan honnan tudja az orvos,h mekkora hormontartalmu gyogyszer kell pl nekem?!
Volt valakinek hasonlo esete?
Koszi!